Art. nr. 364146

Blåtind kontinentalseng 180x200 cm

Medium/medium, tekstil Ravn creme, ben 14 cm whitewash. Pris eks. gavl/tilbehør.
 25 999,-–  15 999,-–
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Hjemlevering (fortauskant)
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

En av hovedfordelene med Blåtind kontinental er dens liggekomfort. Sengen er laget med Aktive Pocket 7 sone fjærer som har et ekstra mykt skulderparti, fast støtte til korsrygg og balansert duo-fjær i hoftesone. Den er utformet med tanke på å gi optimal støtte og avlastning for kroppen din, noe som bidrar til å redusere trykkpunkter og fremme en mer avslappende søvnopplevelse. I tillegg til den gode liggekomforten har Blåtind kontinental også et unikt design. Den kombinerer estetikk og funksjonalitet på en elegant måte. Med sitt moderne utseende og rene linjer vil denne sengen passe inn i enhver soverominnredning. Blåtind leveres med 14 cm høye sengebein i hvitvasket eik. Høyden gjør at det er mulig å komme til for rengjøring under sengen, og gjør det enklere å opprettholde et sunt sovemiljø. Dersom du ønsker det, kan sengen kombineres med Blåtind sengegavl (kjøpes separat). En sengegavl gir økt komfort når du lener deg mot den mens du sitter oppreist, samtidig som den tilfører rommet et visuelt fokuspunkt.

  • 25 års garanti mot fjærbrudd og 5 års totalgaranti
  • Fasthetsgrad: medium/medium
  • Gir riktig støtte for alle kroppstyper
  • 9 cm overmadrass i Comfort Cloudtex som gir svært god komfort og støtte til kroppen
  • To lag fjærer med pocket i rammene gir sengen stabilitet og redusert partnerforstyrrelse
  • Heltre rammekonstruksjon gir sengen god stabilitet
  • Trekket til overmadrassen er delbart og vaskbart på 60°

Størrelse

  • Bredde: 180
  • Høyde: 71
  • Lengde: 200

Serie

Blåtind kontinental tilbyr svært god liggekomfort til en særdeles gunstig pris. Sengen møter alle kriterier hvor kombinasjon av utsøkt liggekomfort og unik design spiller sammen. Blåtind kontinental leveres i en myk og behagelig PFC fri møbeltekstil i fargene creme og antrasitt og med ben i hvitvasket eik som standard. Her kan du velge mellom størrelsene 120,150x200,180x200. Blåtind kontinentalsengen er laget med Active 7 sone Pocket-fjærer med ekstra mykt skulderparti, fast støtte til korsrygg og balansert duo-fjær i hoftesone. North Beds unike sonesystem følger kroppens former for å gi deg best mulig liggekomfort tilpasset din sovestilling. Komfortvalg medium, fast eller i kombinasjon av disse.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også en madrassbeskytter. Ved å snu overmadrassen din jevnlig, beholder den også formen bedre.