Art. nr. 360376005

Wonderland® K4 kontinentalseng 150x200 cm

Medium/fast. Premium Hyperflex overmadrass. Tekstil Air. Ben 13 cm Pillar black. Pris eks. gavl.
 22 999,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Hjemlevering (fortauskant)
Forventet leveringstid: 3-4 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Wonderland K4 kontinentalseng med Comfort Pocket i hovedmadrassen, gir støtte og trykkavlastning på de rette stedene. Sammen med sengens myke skuldersone, får du god avlastning for nakken og en korrekt liggestilling, når du ligger på siden. Vendbar madrass forlenger sengens levetid og gir samme komfort år etter år. Alle tekstiler kan enkelt taes av og vaskes på 60°.

Fjærsystem
Med Comfort Pocket i hovedmadrassen og Basic Pocket i undermadrassen får du en seng som gir støtte og trykkavlastning på de rette stedene. K4 kontinentalseng har stopning i Welun – et norskprodusert skum som gir god ventilasjon, i både hoved- og undermadrassen.
 
Overmadrass
Premium Hyperflex overmadrass har et mykt polyuretanskum som gir god ventilasjon og følsomhet. Hyperflex er en kortreist produkt som produseres i nabofabrikken til Wonderland på Åndalsnes. Tekstilet Rapid Dry er laget av en spesialutviklet hullfiber. Med et større luftvolum inne i fiberen, kan fukttransporten optimaliseres, og gi deg en tørr og behagelig sovekomfort. Rapid Dry gir effektiv ventilasjon og rask fukttransportering slik at fukten kan fordampe umiddelbart. Tekstilet kan vaskes på 60°C.

Trekk
Sengens trekk kommer i et miljøsertifisert, resirkulert (lages av restprodukter) og slitesterkt tekstil, som er laget av 100% Harmolan. Harmolan er et tekstil av polypropylen - en syntetisk tekstilfiber som bl.a. brukes til sportsklær, undertøy og møbeltekstil. Det er et av de letteste tekstilfibrene og er smussavvisende, hurtigtørkende, vaskbart og har svært lang holdbarhet. Tekstilet kan enkelt taes av med delbare glidelåser og vaskes på 60°C, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i. Tekstilet kan resirkuleres.


  • Vendbar madrass
  • Vaskbart tekstil
  • 25 års garanti mot fjær og rammebrudd
  • 5 års reklamasjonsrett mot materiale- og produksjonsfeil

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 71
  • Lengde: 200

Serie

K4 kontinentalseng er Wonderlands innstegsmodel. Her får du mye søvnkomfort for pengene med blant annet Comfort Pocket i hovedmadrassen og myk skuldersone. Tilbys i Wonderlands tekstilkolleksjon i resirkulerbart tekstil (mange fargevalg).

Wonderland er en norskprodusert merkevare som fokuserer på bærekraftig design, miljøsertifisering, kunnskap om søvn, kortreiste leverandører og materialer med lang levetid. Wonderland gir 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd.