Art. nr. vega-spisebord

Vega - spisebord

Brunoljet heltre eik. Sort pulverlakkert stålunderstell.
Fra 17 999,–
Kun %1 igjen!
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Hjemlevering (fortauskant)
estimert leveringstid 4-8 uker.

Om produktet

Et klassisk spisebord med et mykt formspråk som passer inn i mange hjem.

  • Heltre eik
  • Mulighet for 2 stk endeplater (kjøpes separat)
  • X-bensunderstell som gir full utnyttelse av sitteplassene rundt bordet

Størrelse

Serie

Vega er en serie spisebord og sofabord i heltre eik. Bordene har avrundete kanter som gir et mykt og organisk uttrykk. Kryssbensunderstellet i stål gir full utnyttelse til spisestoler rundt hele spisebordet. Leveres i fargene oljet eik, brunoljet eik og hvitoljet eik. Kommer også i to lengder: 2 meter og 2,20 meter. 

Vedlikehold

Tre er et naturlig materiale og hvert møbel er unikt. Fargen vil derfor variere fra et møbel til et annet, og vil også endres over tid.

For å sikre lang levetid for tremøbler, er det viktig med riktig vedlikehold.

For å holde møblene rene og frie for merker og flekker er det viktig at væske og fett vaskes av overflaten med en gang. For å rengjøre tremøblet bør det brukes en lett fuktet og godt oppvridd klut, etterfulgt av en tørr klut for å sikre at treet ikke absorberer fukten.

Alle heltre bord trenger å få tilført olje regelmessig. Vi anbefaler å sette inn bordet med olje når det er helt nytt. Hvor ofte den videre behandling skal skje er avhengig av hvordan bordet brukes. I tillegg til det vil det vil også inneklimaet ha betydning, som luftfuktighet, fyring og årstid for å nevne noe. Generelt vil det å få oljet bordet 2-3 ganger i året, være passende.

Temperatur og fuktighet påvirker hvordan treet krymper og sveller, Dette kan medføre at dører, ben, skuffer og tilleggsplater varierer i tilpasning. Du bør derfor justere og etterstramme skruer og beslag regelmessig.