Nattbord

Et nattbord gir en bedre romfølelse og bidrar til et helhetlig uttrykk på soverommet, enten det er et nattbord som matcher sengen, eller det bryter i farge og materialer. Vi har nattbord som både gir deg mye plass til oppbevaring, men vi har også minimalistiske nattbord.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
19 produkter 19 19

Hvilket nattbord skal jeg velge?

Nattbordet kan sies å være et av de viktigste møblene vi har på soverommet. Et godt nattbord bør være både funksjonelt og passe inn med resten av interiøret i rommet. Derfor kan det være lurt å starte med å tenke på ting som f.eks. plassering, størrelse, farge, funksjoner, samt hvilke materialer og detaljer du kunne tenke deg. Husk at hvilken farge du har på sengen din kan være noe du bør vurdere, hvis du vil at alle møblene skal matche hverandre.

 

Hvor mye plass har du ved siden av sengen?

Det er liten tvil om at den beste plasseringen for et nattbord bør være i enkel armavstand til sengen din. Kanskje tar du med deg ting opp i sengen som f.eks. mobilen, nettbrettet, en avis eller en god bok, og da trenger du også en enkel mulighet for å legge fra deg dette når du skal sove. Så størrelsen på det perfekte nattbordet kommer både an på hva du skal bruke det til, men først og fremst hvor mye plass du til rådighet ved siden av sengen din. Hvis du har et mye plass, kan du prinsippet hvilket nattbord som helst. Har du derimot liten plass, kan det være lurt enten med et vegghengt nattbord eller med et bord med en smalere utforming.

 

Et funksjonelt nattbord med skuff og plass til nattbordslampe

For mange er enkel oppbevaring som nevnt en av de viktigste funksjonene til det perfekte nattbordet. Da er det som regel anbefalt å velge et nattbord med skuff, slik at du samtidig kan skjule dine ting og skape følelsen av et ryddig soverom. Praktisk oppbevaring er lurt, men det som kan være nesten like praktisk er at bordet har plass til en nattbordslampe. Dersom du liker å lese eller sjekke mobilen på sengen, er det både praktisk og viktig for øynene dine å ha riktig mengde lys på soverommet. 

 

Et klassisk vegghengt nattbord kan være like smart

Det er ingen regel som sier at et bord nødvendigvis alltid skal stå på gulvet. Et vegghengt nattbord kan være like praktisk og gi deg et mer luftig og lett inntrykk på soverommet. Dette er en type nattbord som er små og har et mer minimalistisk preg over seg. Samtidig gjør et vegghengt bord at det blir enklere å holde rommet støvfritt, når det blir lettere for støvsugeren eller moppen å komme fram.