Art. nr. tempurr-north-regulerbar-seng

Tempur® North - regulerbar seng

Med myk 8 cm Pro Plus SmartCool™ overmadrass. Tekstil sand, ben 12 cm svartmalt bøk. Pris eks. gavl og tilbehør.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Den perfekte kombinasjonen av madrass, overmadrass og seng. Tempur North™ regulerbar seng gir en luksuriøs forhøyet seng med komfort og støtte. Denne håndlagde justerbaresengen har to motoriserte sengebunner som løfter hodet og ben for å lette trykket på ryggen. Gir deg en vektløs følelse for presis, skreddersydd komfort og støtte for deg og din partner. Oppdag din perfekte posisjon til sove, lese og se på TV – ryggen, bena og nakken er støttet og perfekt kurvet.

  • En regulerbar seng som ser bra ut, med moderne, skandinavisk design.
  • Med helt nytt, Tempur® Advanced Material, som avlaster 20% mer trykk og absorberer bevegelse, slik at du og partneren din kan sove mer uforstyrret.
  • Overmadrass-trekket kan vaskes på 60°C.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Høyde: 63
  • Lengde: 200

Serie

Tempur® North™ er et innovativt sengesystem med fantastisk håndverksmessig utførelse og komfort, for deg som er opptatt av kvalitet. Sengen har et skandinavisk, minimalistisk, buet design som gjør at den skiller seg ut fra mengden. Det unike designet gir inntrykk av at sengen svever, som refererer til den vektløse følelsen av å sove på Tempur®-materialet. Tempur® North™ sengesystem kommer i tre ulike varianter: Rammeseng, kontinentalseng og regulerbar seng. Velg mellom 6 farger: Sand, graphite, stone, green, dark blue og ivory. Overmadrass i 8 eller 10 cm tykkelse gir et varmt, koselig og eksklusivt utseende, og leverer optimal trykkavlastning og støtte til hele kroppen. Alle modellene kan fåes i 3 ulike følelser: Myk, medium og fast. Overmadrassen kommer med avtagbart trekk som kan vaskes på 60°C, og den behøver ikke snus. Enklere blir det ikke. For kjøligere søvn: Velg TEMPUR® Pro SmartCool™ - som absorberer overflødig kroppsvarme for å holde deg kjølig og frisk i løpet av natten. Sengen kommer i våre standardmål, og kan også fåes i ekstra 210 cm lengde.