Art. nr. tempurr-north-rammeseng

Tempur® North - rammeseng

Med myk 8 cm Pro Plus SmartCool™ overmadrass. Tekstil sand, ben 12 cm svartmalt bøk. Pris eks. gavl og tilbehør.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

  • Helt nytt Tempur Advanced Material – det gir 20% mer trykkavlastning over hele kroppen din, absorberer mer bevegelse og tilpasser seg bedre enn noensinne til hver del av deg. Så du vil oppleve komfort og støtte på et helt nytt nivå, oppnå en avslappende søvn.
  • Perfekt kombinasjon av madrass, overmadrass og seng - Ved å kombinere avansert teknologi og sofistikert dansk design, optimaliserer Tempur™ ytelsen til madrassen din, og gir deg uovertruffen komfort og støtte.
  • Håndlaget håndverk møter tidløs design - Inspirert av det store landskapet og den uberørte naturen i nord, er dette ultimate uttrykket for luksus og et slående eksempel på nordisk design.
  • Topper på en madrass på toppen av delt sengebunn - Den håndlagde trerammen er designet for å fungere med en Tempur-madrass®, og har en delt sengebunn med separate enkeltmadrasser og overmadrasser som gir personlig komfort.
  • Kvalitet i alle detaljer - Nyt den langvarige kvaliteten til en Tempur® North – håndlaget med luksuriøse materialer og stoffer som er utrolig holdbare og enkle å ta vare på.

Størrelse

 • Bredde: 160
 • Høyde: 59
 • Lengde: 200

Serie

Tempur® North™ er et innovativt sengesystem med fantastisk håndverksmessig utførelse og komfort, for deg som er opptatt av kvalitet. Sengen har et skandinavisk, minimalistisk, buet design som gjør at den skiller seg ut fra mengden. Det unike designet gir inntrykk av at sengen svever, som refererer til den vektløse følelsen av å sove på Tempur®-materialet. Tempur® North™ sengesystem kommer i tre ulike varianter: Rammeseng, kontinentalseng og regulerbar seng. Velg mellom 6 farger: Sand, graphite, stone, green, dark blue og ivory. Overmadrass i 8 eller 10 cm tykkelse gir et varmt, koselig og eksklusivt utseende, og leverer optimal trykkavlastning og støtte til hele kroppen. Alle modellene kan fåes i 3 ulike følelser: Myk, medium og fast. Overmadrassen kommer med avtagbart trekk som kan vaskes på 60°C, og den behøver ikke snus. Enklere blir det ikke. For kjøligere søvn: Velg TEMPUR® Pro SmartCool™ - som absorberer overflødig kroppsvarme for å holde deg kjølig og frisk i løpet av natten. Sengen kommer i våre standardmål, og kan også fåes i ekstra 210 cm lengde.