Art. nr. storetind-kontinentalseng

Storetind - kontinentalseng

Medium/fast. Med Comfort Cloudtex 9 cm overmadrass. Tekstil Sofia creme. Ben 14 cm eik. Pris eks. gavl/tilbehør.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Storetind kontinentalseng har hele 3 lag med pocketfjærer, og hovedmadrassen har Aktive Pocket 7 sone fjærer. Dette vil si at madrassen er utformet for å gi best mulig støtte til ulike deler av kroppen din, uansett liggestilling. Storetind kontinentalseng leveres med et eksklusivt møbeltekstil som gir et elegant og stilfullt utseende. Sengen er konstruert for å gi best mulig støtte og komfort, slik at du kan få en god og avslappende søvnopplevelse. Overmadrassen er 9 cm tykk og er laget av Comfort Cloudtex-materiale, som gir et ekstra element av mykhet og komfort. Storetind leveres med 14 cm høye sengebein i hvitoljet eik. Høyden gjør at det er mulig å komme til for rengjøring under sengen, og gjør det enklere å opprettholde et sunt sovemiljø. Dersom du ønsker det, kan sengen kombineres med Storetind sengegavl (kjøpes separat). En sengegavl gir økt komfort når du lener deg mot den mens du sitter oppreist, samtidig som den tilfører rommet et visuelt fokuspunkt.

  • 25 års garanti mot fjærbrudd og 5 års totalgaranti
  • Fasthetsgrad: medium/fast
  • Gir riktig støtte for alle kroppstyper
  • 9 cm overmadrass i Comfort Cloudtex som gir svært god komfort og støtte til kroppen
  • Ramme med 2 lag pocket i rammen gir riktig demping og redusert partnerforstyrrelse
  • 12 cm heltre rammekonstruksjon gir sengen stabilitet og lang levetid
  • Trekket til overmadrassen er delbart og vaskbart på 60°

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 72
  • Lengde: 200

Serie

North Beds senger er utviklet og produsert eksklusivt for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby deg det beste innenfor sovekomfort til svært gunstige priser. En seng som tilbyr riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører til en dypere og mer restituerende søvn. I løpet av denne dyrebare tiden hviler muskler og hjernen, minner blir sortert og lagret, og immunsystemet får en sjanse til å styrke seg. Langvarig mangel på dyp søvn kan øke følsomheten for stress og øke risikoen for sykdommer og psykiske lidelser. Våre senger er designet for å følge kroppens naturlige konturer, slik at du kan nyte en natt med uforstyrret søvn og våkne opp opplagt og klar for dagen. Storetind kontinentalseng leveres i et eksklusivt møbeltekstil i fargene creme eller antrasitt.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også en madrassbeskytter. Ved å snu overmadrassen din jevnlig, beholder den også formen bedre.