Art. nr. storetind-kontinentalseng

Storetind - kontinentalseng

Medium/fast. Med Comfort Cloudtex 9 cm overmadrass. Tekstil Sofia creme. Ben 14 cm eik. Pris eks. gavl/tilbehør.
29 999,– Fra 14 999,–
Kun %1 igjen!
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris

Hjemlevering (fortauskant)
estimert leveringstid 4-8 uker.

Om produktet

Storetind kontinental seng leveres med en eksklusiv møbeltekstil som gir en elegant og stilfull utseende. Sengen er konstruert for å gi best mulig støtte og komfort, slik at du kan få en god og avslappende søvnopplevelse.

Overmadrassen er 9 cm tykk og er laget av Comfort Cloudtex-materiale, som gir ekstra mykhet og komfort. Storetind består av tre lag med Pocket fjær med Active 7 sone Pocket i hoved madrassen. Dette betyr at fjærene er delt inn i soner som er spesifikt utformet for å gi best mulig støtte til ulike deler av kroppen din.

North Beds unike sonesystem følger kroppens former for å gi deg best mulig liggekomfort tilpasset din sovestilling. Komfortvalg medium, fast eller i kombinasjon av disse.

  • 9 cm overmadrass i Comfort Cloudtex som gir svært god komfort og støtte til kroppen
  • Aktive Pocket 7 sone fjær gir riktig støtte til alle kroppstyper
  • Overmadrass stretch-tekstil er delbar og vaskbart på 60°
  • 3 lag Pocket fjærer gir sengen utsøkt trykkavlastning og komfortfølelse
  • Ramme med 2 lag Pocket gir riktig demping og redusert partnerforstyrrelse
  • 12 cm høy heltre rammekonstruksjon gir sengen stabilitet og lang levetid

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 72
  • Lengde: 200

Serie

Sov godt i en seng fra North Beds. North beds – en garanti for hvile og god søvn. North beds madrasser er eksklusivt utviklet og produsert for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby deg det beste innenfor sovekomfort til svært gunstige priser. Alle North Beds senger har 25 års garanti mot ramme- og fjærbrudd og 5 års totalgaranti. I tillegg er North Beds-kolleksjonen sertifisert av Oeko-tex® Standard 100- og Certipur, som en garanti mot at produktene ikke innholder noen form for allergifremkallende eller skadelige kjemikalier. North Beds fornøyd kundegaranti gjelder ombytting av fasthet i madrassen innen 90 dager, dersom du har valgt feil komfort til din seng. Dette gjelder på modeller som har valgfri fasthet.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også et beskyttelsestrekk på overmadrassen din. Ved så snu overmadrassen din, beholder den også formen bedre.