Nå har vi SENGEDAGER

– opptil 50% rabatt

Sover du bedre, presterer du bedre – det kan alle som har forsøkt å yte maksimalt etter en våkenatt med ryggtrøbbel etter en vond madrass skrive under på. God søvn er gull verdt, og derfor er sengen kanskje husets aller viktigste møbel. Nå har vi SENGEDAGER og du kan gjøre ekstra gode kjøp!

Hos Møbelringen finner du et stort utvalg av senger fra Wonderland, Svane og North Beds. Våre butikkselgere har stor kunnskap om våre ulike modeller og kan hjelpe deg å finne den beste sengen for deg. Kampanjen varer t.o.m. 24. oktober.

Topp10 tilbud SENGEDAGER

En kontinentalseng er en komplett løsning, her er både komfort og design i fokus. Kontinentalsengen består av tre lag, en rammemadrass, en skumgummi- eller springfjærmadrass og en overmadrass på toppen. De tre lagene sikrer en optimal stabilitet og liggekomfort.

En rammeseng er en enkel, robust og plasseffektiv seng. Flere av våre rammesenger har gode langringsløsninger for maksimal utnyttelse av plassen. Det geniale med en rammeseng er at benene monteres direkte i bunnen, enkel og praktisk seng på 1-2-3.

En regulerbar seng kan heves og senkes slik at du får en optimal støtte og komfort. Vi har både komplette løsninger og enkeltsenger som du kan sette sammen slik som du selv ønsker, slik at sengen passer perfekt til ditt soverom.