Art. nr. sandy-teppe

Sandy - teppe

Offwhite. Maskinvevd polypropylene.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Sandy er et maskinvevet og lofritt teppe i myk og behagelig slitesterk polypropylene. Garnet er spunnet i ulike teknikker som gir en fin mønster- og struktureffekt. Garnet er antistatisk, antibakterielt, fargeekte og Øko-Tex sertifisert. Sandy fås i størrelse 160x230 og 200x290 i offwhite.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

Sandy er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet får en overflate som er smussavvisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne.

Dersom du impregnerer teppet før bruk, vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking.