Saccosekk

Synk ned i en myk og komfortabel saccosekk etter jobb eller skole og vi lover deg at du kommer til å slite med å reise deg igjen. Få ting er så deilig som å sette seg ned i en myk sittesekk. Innred barnerommet med en morsom saccosekk hvor du kan lese eventyr før leggetid.
Filtrering
Pris
12 produkter 12 12

Behagelige saccosekker av høy kvalitet

Saccosekken har en lang historie som går helt tilbake til rundt 60-tallet. I starten var mange skeptiske til dette møbelet, men over tid har stadig flere som oppdaget hvor bekvemt det faktisk er å sitte i den. Saccosekken blir også ofte omtalt som en sittesekk og inneholder som regel en stor mengde med små isoporkuler. Derfor er det liten tvil om at dette må være blant de mest originale sittemøblene som finnes.

Sittesekker er fortsatt svært populært i Norge, og mange har gjerne flere saccosekker i hjemmet. Det er et fleksibelt sittemøbel som passer til mange forskjellige rom. Mest vanlig er det likevel å ha saccosekken i stuen, kjellerstuen eler på barnerommet. Den er uansett enkel å flytte rundt, så det blir opp til deg hvor du ønsker å plassere den. Utforsk våre lekre saccosekker i forskjellige farger og finn den som passer best for deg.

Saccosekker til barn, ungdom og voksne

De fleste barn elsker å sitte i saccosekker. Det er det også mange gode grunner til. For det første er saccosekker svært behagelig og morsomme for barn å bruke. Videre foretrekker barn kreative møbler som kan brukes på mange forskjellige måter på barnerommet. La saccosekken skape et inspirerende og lekende rom for barnet. Alle våre sittesekker passer for både barn, ungdom og voksne. Gjør deg klar for å skli ned i en behagelig saccosekk og bestill din i dag.