Resirkulerbart tekstil fra Wonderland

Resirkulerbart tekstil fra Wonderland

Bra for deg. Bra for miljøet.

Til Wonderlands nye kolleksjon hos Møbelringen, kan du velge et helt nytt tekstil som kan resirkuleres til nye produkter. Bra for deg. Bra for miljøet.

Wonderland RECYCLABLE er et OEKO-TEX®-sertifisert tekstil som lages av restprodukter. Fremstillingen trenger ikke vann og lave produksjonstemperaturer reduserer energibruken. Som alle andre tekstiler fra Wonderland, er det resirkulerbare tekstilet vaskbart på 60°C.


Se Wonderlands søvnambassadør Jannecke Weeden fortelle om tekstilet:


Bærekraftig design

Wonderland vil bidra til bærekraftig utvikling med senger som har lang levetid. Målet er at alle deler enkelt kan byttes, gjenvinnes eller resirkuleres. Et resirkulerbart tekstil er et viktig steg i Wonderlands arbeid med å finne materialer og produksjonsmetoder som reduserer miljøavtrykket. Resirkulerbart tekstil fra Wonderland


Farger

Wonderlands resirkulerbare tekstil tilbys kun hos Møbelringen og finnes i 7 farger: Air, Rain, Forest, Terra, Lagoon, River, Rock. For å gi et sunt og godt sovemiljø kan tekstilene taes av og vaskes på 60°C. 

Resirkulerbart tekstil fra Wonderland i 7 farger


Norskproduserte senger

Wonderlands senger produseres på Åndalsnes i Romsdalen og samarbeidet med et flertall lokale underleverandører gir en effektiv og kortreist produksjon. Wonderland er opptatt av hvordan du skal få best mulig søvnkvalitet og hvordan du skal få et sunt og godt sovemiljø.Resirkulerbart tekstil fra Wonderland


Se flere senger i det nye tekstilet:


Mer informasjon

På Wonderlands nettside finner du mer informasjon om: 


For mer inspirasjon, se Wonderlands brosjyre her.