Art. nr. north-exclusive-latex-overmadrass

North Exclusive Latex - overmadrass

Tekstil Saturnus hvit, 9 cm Exclusive latex.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Latex med åpen cellestruktur og høyere egenvekt, gir mykere komfortfølelse i sengen. 

  • Cloud latex gir god ventilasjon, bedre trykkavlastning og økt holdbarhet.
  • Kraftig polyester stretch-tekstil med Healthguard-behandling, som beskytter tekstilet og reduserer bakterievekst.
  • Polyester stretch-tekstil har veldig gode egenskaper til å lede bort fuktighet og overskuddsvarme, det tørker raskt, er allergivennlig og kan resirkuleres.

Størrelse

  • Bredde: 120
  • Lengde: 200
  • Tykkelse: 9

Serie

En god natts søvn er grunnlaget for fysisk og mentalt velvære. En seng som gir riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører lettere til dyp søvn som er en forutsetning for kroppens gjenoppretting når du sover. Muskulaturen og hjernen hviler, minner blir ryddet og lagret, og immunsystem blir gjenopprettet. Langvarig mangel på dyp søvn gjør oss mer følsomme for stress og øker risikoen for å få sykdommer og psykiske lidelser. For å oppnå dyp søvn, må ledd og muskler slappe ordentlig av, og da trengs en seng som tilpasser seg kroppen din. North Beds kolleksjon er en serie senger med forskjellige egenskaper, som gjør at vi tør å påstå at vi har en seng som passer for alle.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også et beskyttelsestrekk på overmadrassen din. Ved jevnlig å snu overmadrassen din, beholder den også formen bedre.