Art. nr. north-comfort-latex-overmadrass

North Comfort Latex - overmadrass

Tekstil Saturnus hvit. 9 cm standard latex.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Velg North Comfort Latex overmadrass for en fastere følelse i sengen.

  • Delbart og vaskbart stretchtekstil.
  • HHL Healthguard® antibakteriell beskyttelse, som motvirker oppblomstring av bakterier i sengen - så du kan sove trygt og godt.

Størrelse

  • Bredde: 75
  • Lengde: 200
  • Tykkelse: 9

Serie

En god natts søvn er grunnlaget for fysisk og mentalt velvære. En seng som gir riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører lettere til dyp søvn som er en forutsetning for kroppens gjenoppretting når du sover. Muskulaturen og hjernen hviler, minner blir ryddet og lagret, og immunsystem blir gjenopprettet. Langvarig mangel på dyp søvn gjør oss mer følsomme for stress og øker risikoen for å få sykdommer og psykiske lidelser. For å oppnå dyp søvn, må ledd og muskler slappe ordentlig av, og da trengs en seng som tilpasser seg kroppen din. North Beds kolleksjon er en serie senger med forskjellige egenskaper, som gjør at vi tør å påstå at vi har en seng som passer for alle.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også et beskyttelsestrekk på overmadrassen din.

Ved så snu overmadrassen din beholder den også formen bedre.