Art. nr. north-7110-kontinentalseng

North 7110 - kontinentalseng

Tekstil Midnight anthracite. Medium/fast. Exclusive Edge latex overmadrass. Sorte eikeben, 14 cm. Pris eks. gavl/tilbehør.
34 999,– Fra 22 999,–

Om produktet

North Nº7110 Nordkapp er North Beds toppmodell og tilbyr en utsøkt kvalitet og komfort. Sengen møter kravene til kunder som tenker at "kun det beste er godt nok" og ønsker å investere i den mest optimale søvnkvaliteten.

  • Velg mellom to alternative overmadrasser: Exclusiv Edge latex med tufting eller Exclusiv Latex. Begge kommer i kraftig stretchtekstil, Exclusiv Latex, som kan vaskes på 60 grader.
  • Materialene er nøye utvalgte og sengen har hele fire lag Pocket-fjærer.
  • Hovedmadrassen består av Serenity Duo Pocket fjærsystem og har syv aktive soner for optimal helse og velvære. Det gir et ekstra mykt skulderparti, samt god og riktig støtte til korsrygg og hofte – uansett kroppsfigur.
  • Hovedmadrassen er kledd i Clima latex stopping.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Høyde: 75
  • Lengde: 200

Serie

North beds - inspirert av god søvn. North beds sengesystem er eksklusivt utviklet og produsert for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby våre kunder gode produkter til en gunstigere pris. Alle North senger har Active 7 Sone Pocket med ekstra mykt skulderpart, fast støtte til korsrygg og duofjær i hoftesone, som gir optimal komfort tilpasset sovestilling. Variasjon i pris skyldes mulighet for ulike tekstil- og madrassvalg og tekniske spesifikasjoner. 25 års garanti mot ramme- og fjærbrudd og 5 års totalgaranti gir deg trygghet når du kjøper en seng fra North Beds. Alle sengene sertifsert som Oeko-tex® Standard 100 og Certipur, noe som garanterer at produktene ikke inneholder allergi-fremkallende eller skadelige kjemikalier.