Art. nr. north-6814-kontinentalseng

North 6814 - kontinentalseng

Tekstil Lyng grey. Medium/fast. Med Exclusive latex overmadrass i vaskbar stretchtekstil. Whitewash ben, 14 cm. Pris eks. gavl/tilbehør.
28 999,– Fra 16 999,–

Om produktet

North Nº6814 Lofoten er en kontinentalseng med liggekomfort i luksusklassen.

  • Velg Exclusive Latex overmadrass for en mykere følelse i sengen, og Comfort Latex overmadrass for en fastere følelse. Begge er 8 cm.
  • Activ Pluss 7 sone Pocket-fjær gir bedre individuell støtte til kroppen.
  • Kraftig strechtekstil som kan vaskes på 60⁰, gir grunnlag for god hygiene.
  • North Beds unike Activ sonesystem med tre komfortnivåer, gir avlasning til nakke og skuldre, ekstra støtte til korsygg og balansert hoftesone.
  • Oppbygging med hele tre lag Pocket-fjærer gir den mest optimale dybdefjæring og trykkavlasning.

Serie

North beds - inspirert av god søvn. North beds sengesystem er eksklusivt utviklet og produsert for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby våre kunder gode produkter til en gunstigere pris. Alle North senger har Active 7 Sone Pocket med ekstra mykt skulderpart, fast støtte til korsrygg og duofjær i hoftesone, som gir optimal komfort tilpasset sovestilling. Variasjon i pris skyldes mulighet for ulike tekstil- og madrassvalg og tekniske spesifikasjoner. 25 års garanti mot ramme- og fjærbrudd og 5 års totalgaranti gir deg trygghet når du kjøper en seng fra North Beds. Alle sengene sertifsert som Oeko-tex® Standard 100 og Certipur, noe som garanterer at produktene ikke inneholder allergi-fremkallende eller skadelige kjemikalier.