Møbelringen støtter håndball

De fleste samarbeidspartnere for norsk håndball har vært med lenge, og Møbelringen er en av disse. Møbelringen har tette bånd med norsk håndball. Vi har vært sponsor til Norges Håndballforbund siden 2003 og har gitt navn til Møbelringen Cup som de norske Håndballjentene spiller i november hvert år før de drar til mesterskap.

Vi er fantastisk glade for at Møbelringen nå velger å forlenge sin avtale med ytterligere fire år. Avtalen gjør det mulig for oss å opprettholde satsingen på landslagene våre og å videreføre Møbelringen Cup, forteller Erik Langerud, generalsekretær i NHF.

Møbelringen Cup har over mange år opparbeidet seg status som en av de mest prestisjefylte håndballturneringene for kvinner. Her får Håndballjentene møte de beste lagene i verden i fulle haller på hjemmebane.

Møbelringen forlenget sin avtale som sponsor Med Norges Håndballforbund til og med sesongen 2020/21. Møbelringen ser frem til fire nye år som sponsor for NHF. Kjeden har i en årrekke brukt avtalen til intern lagbygging.

- Håndballsponsoratet bidrar til engasjement, stolthet og sosialt samhold i Møbelringen. De ansatte i kjeden gleder seg spesielt til Møbelringen Cup hvert eneste år, og her tar butikkeierne med sine viktigste leverandører og beste selgere og deltar på håndballfesten, sier markedssjef i Møbelringen.