Overmadrassen – en ren velvære

Overmadrassen  – en ren velvære

En ren velvære

Overmadrassen ligger nærmest kroppen når du sover. Både følelsen og utformingen er viktig for å få en god natts søvn. Hos Møbelringen finner du et stort utvalg av overmadrasser fra Wonderland, Svane og North Beds.

– Å investere i en god overmadrass er viktig for sovekomforten. Med siste nytt innen tekstil, latex og skum får du en overmadrass som gir deg både god trykkavlastning og et sunt soveklima i mange år, sier Mats Iversen som er Møbelringens kategorisjef for soverom.


Et ventilerende underlag

Vi svetter opp mot en halv liter hver natt. For å kunne håndtere fukt og temperaturforandringer, er det viktig at overmadrassen har materialer som kan ventilere godt.

– Latex er et av de materialer som gir ekstra god ventilasjon. Latex er dessuten et svært følsomt og holdbart materiale som gIr deg veldig god sovekomfort, sier Mats Iversen.

Møbelringen overmadrasser


Vaskbart tekstil

Støvmidd finnes i alle hjem og trives spesielt godt i sengen. For å bli kvitt støvmidd, er det viktig at tekstilene vaskes på minst 60°C.

– Våre overmadrasser har delbare trekk slik at det blir enkelt å vaske hver enkelt del i en vanlig vaskemaskin. Å kunne vaske tekstiler på minst 60°C, gir et rent og behagelig sovemiljø i mange år, sier Mats Iversen hos Møbelringen.

Se vårt utvalg av overmadrasser.


Møbelringen Prismatch

Prismatch – din garanti for beste pris!

Møbelringen jobber hele tiden for å tilby deg mye for pengene og den beste prisen. For å synliggjøre dette, har vi innført Prismatch. Prismatch trygger deg på at du aldri betaler for mye – dersom du finner en lavere pris på identisk produkt i etterkant av at du har kjøpt en vare hos oss, gir vi deg differansen på kjøpet tilbake i form av gavekort.