Art. nr. loke-kontinentalseng

Loke - kontinentalseng

Med Basic 7 cm overmadrass. Tekstil Mime mørk grå. Ben 14 cm, sort. Pris eks. gavl/tilbehør.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Loke kontinentalseng har god komfort og kommer i et moderne og tidløst design. Loke-modellen er sertifisert av Oeko-tex® Standard 100- og Certipur, som en garanti mot at produktene ikke innholder noen form for allergifremkallende eller skadelige kjemikalier. Loke kontinentalseng leveres med sorte sengebein i 14 cm høyde. Dette gjør at det er enkelt å komme til for rengjøring under sengen, og gjør det enklere å opprettholde et sunt sovemiljø. Dersom du ønsker det, kan sengen kombineres med Loke sengegavl (kjøpes separat). En sengegavl gir økt komfort når du lener deg mot den mens du sitter oppreist, samtidig som den tilfører rommet et visuelt fokuspunkt.

  • 25 års garanti mot fjærbrudd og 5 års totalgaranti
  • Gir riktig støtte for alle kroppstyper
  • 7 cm overmadrass med profilert skumkjerne
  • Trekket til overmadrassen er delbart og vaskbart på 60°

Størrelse

  • Bredde: 120
  • Høyde: 66
  • Lengde: 200

Serie

North Beds senger er utviklet og produsert eksklusivt for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby deg det beste innenfor sovekomfort til svært gunstige priser. Active Pocket 7 sone er en teknologi som gir riktig støtte til hele kroppen, uavhengig av din vekt og fasong. Sengen har en ekstra myk skuldersone, innebygget korsryggstøtte og balansert hoftesone. En seng som tilbyr riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører til en dypere og mer restituerende søvn. I løpet av denne dyrebare tiden hviler muskler og hjernen, minner blir sortert og lagret, og immunsystemet får en sjanse til å styrke seg. Langvarig mangel på dyp søvn kan øke følsomheten for stress og øke risikoen for sykdommer og psykiske lidelser. Våre senger er designet for å følge kroppens naturlige konturer, slik at du kan nyte en natt med uforstyrret søvn og våkne opp opplagt og klar for dagen.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også et beskyttelsestrekk på overmadrassen din. Ved jevnlig å snu overmadrassen din, beholder den også formen bedre.