Trend / Inspirasjon:
Fargeinspirasjon med ton-i-ton farger

Møbelringen og Fargerike har i mange år skapt trivsel i norske hjem, og samarbeider nå for å hjelpe enda flere kunder med å finne sin personlige stil. Sammen skaper vi flotte miljøer der vi blander møbler og interiør fra Møbelringen med maling og gulv fra Fargerike. Her ser vi på ton-i-ton farger.

Fargerike palett: Bølgeskvulp, Bondeblå og HavdypFargerike palett: Bølgeskvulp, Bondeblå og Havdyp
Fargerike palett: Bølgeskvulp, Bondeblå og Havdyp

I dette rommet har vi hentet frem nordmenns fargefavoritter: Grått og blått. Den grå sofaen gir ro og hvile, den skaper en god tyngde og en stabilitet. Ikke rart det er en foretrukket favoritt. 

For å gi rommet en litt strammere karakter og hente frem en av valørene i sofaen er en sjøblå tone trukket frem. Fra den helt lyse til den mørkeste mørke. Det skapes nesten et landskap med farger. Puter, tepper og bilder forsterker og understreker det gråblå tema. Taktile overflater gir det hele en lun og god atmosfære.

Monokrome farger

Ton-i-ton, i naturens roligste palett, nøytrale nyanser finner en ro og hvile. Ved å ta i bruk hele spekteret får en frem et eget spill. Mørkt mot lyst er i fokus. På samme måte brukes struktur.

Siero 2,5-seter sofa, Woodstory L sofabord, Pintura teppe.Siero 2,5-seter sofa, Woodstory L sofabord, Pintura teppe.
Siero 2,5-seter sofa, Woodstory L sofabord, Pintura teppe.

Veggene har en vakker rolig struktur som gir en overflate med forsiktig spill. Den nøytrale tapeten har navnet Sans Elegant lin. Perfekt for alt en kan hente fra dette rommet. De sanselige overflatene med litt grovere struktur i lampen til de glatte og elegante putene.

Vertas bordlampe, Pintura gulvteppe.Vertas bordlampe, Pintura gulvteppe.
Vertas bordlampe, Pintura gulvteppe.

Velkommen til din lokale Møbelringen- og Fargerike-butikk for mer fargetips og produkter fra Møbelringen!