Trend / Inspirasjon:
Hødnebø - Norsk møbeldesign på sitt beste

Fra starten i Risør i 1904 og frem til nå har Hødnebø hele tiden dreid seg om møbler av høy kvalitet. Gode møbler skal tåle å bli brukt mer enn til pynt, og gode møbler skal fortsatt være vakre etter mange års tjeneste. Derfor er oppgaven vår like tydelig som den er ambisiøs: Hødnebø skal skape møbler for livet.

Hødnebø Hellesund, RisørHødnebø Hellesund, Risør

Risør stol – en Hødnebø-original

Hødnebø Risør stol er en ekte klassiker. Denne ble tegnet på 1950-tallet av håndverker og møbelsnekker Olav S. Hødnebø. Inspirasjon til stolen er hentet fra datidens skandinaviske design, som karakteriseres av minimalisme og funksjonalitet. Du kan velge mellom ubehandlet eller oljet eik.

Hødnebø Risør detaljHødnebø Risør detalj

Hvaler – urban og komfortabel

Hvaler er et urbant innslag i Hødnebø-kolleksjonen. Dette er en robust, stilig og romslig sofa med mange komfortable sitteplasser og myke puter som inviterer til avslapping og restitusjon. Sofaen leveres som 5-, 4- og 1,5-seter, i tillegg til pall. Modellen har myke sete- og ryggputer. Velg mellom en moderne stålbøyle i sort eller stålgrå, eller klassiske trebein høyde 16 cm i eik natur, eik hvitvasket og sort.

Hødnebø HvalerHødnebø Hvaler

Interiør – de viktige detaljene som skaper helhet

Hver eneste dekorartikkel i Hødnebø-kolleksjonen er plukket for å fremheve Hødnebø-stilen. Fargesammensetning og materialvalg er grundig gjennomtenkt for å passe godt inn sammen med møblene.

Hødnebø interiørHødnebø interiør

For mer møbelinspirasjon, se Hødnebø-katalogen her: