Gavetips som varmer kropp og sjel

Overrask familie og venner med myke gaver som varmer og gir glede i mange år fremover. Vi har mange vakre interiørprodukter og myke pakker i butikkene våre – her er noen av våre mest populære nyheter og bestselgere.

Out&About dunpledd veier nesten ingenting, men holder deg lun og varm året rundt.Out&About dunpledd veier nesten ingenting, men holder deg lun og varm året rundt.
Out&About dunpledd veier nesten ingenting, men holder deg lun og varm året rundt.

1. Varme dunpledd fra Norsk Dun

En florlett nyhet for store og små som ikke liker å fryse! Out&About dunpledd veier nesten ingenting, men holder deg lun og varm året rundt. Perfekt for turer i skog og mark, festivaler, båtliv, hytta, inne, ute på terrassen, i hagen, eller rett etter morgenbadet. Dunpleddene kommer i en liten påsydd pose med glidelås og fungerer som en pute når de er nedpakket.

Tempur putene former seg etter hodet og skuldre, og gir optimal støtte.Tempur putene former seg etter hodet og skuldre, og gir optimal støtte.
Tempur putene former seg etter hodet og skuldre, og gir optimal støtte.

2. Tempur®-puter – dansk design fra stjernene

Den perfekte gaven for alle som vil sovne med smil rundt munnen! De unike putene former seg etter hodet og skuldre, og gir optimal støtte, enten du bare vil sove bedre, snorke mindre eller har nakkeplager. TEMPUR®-materialet ble først utviklet av NASA, produseres i Danmark, og skal gi ekstra god søvn og hvile. Bare spør det norske skilandslaget – de sover i Tempur®!

De originale Sacco®sekkene lages av Sacco®of Norway i Stryn, og kommer i flere farger, størrelser og tekstiler.De originale Sacco®sekkene lages av Sacco®of Norway i Stryn, og kommer i flere farger, størrelser og tekstiler.
De originale Sacco®sekkene lages av Sacco®of Norway i Stryn, og kommer i flere farger, størrelser og tekstiler.

3. De ikoniske Sacco®sekkene – for barn og unge

Sacco har bestandig vært en tidløs favoritt! De originale Sacco®sekkene lages av Sacco®of Norway i Stryn, og kommer i flere farger, størrelser og tekstiler. Nå får du dem også i det trendy boucléstoffet. Superbehagelige å synke ned i, lette å flytte rundt, og hos Møbelringen finner du også barnestørrelser.

Maiko-puffene fungerer både som sitteplass og oppbevaringsboks, og snur du lokket blir det et elegant lite sidebord.Maiko-puffene fungerer både som sitteplass og oppbevaringsboks, og snur du lokket blir det et elegant lite sidebord.
Maiko-puffene fungerer både som sitteplass og oppbevaringsboks, og snur du lokket blir det et elegant lite sidebord.

4. Maiko puff-bord – 3 minimøbler i én pakke

En av våre bestselgere! Maiko-puffene fungerer både som sitteplass og oppbevaringsboks, og snur du lokket blir det et elegant lite sidebord. For eksempel ved siden av sofaen, i gangen eller på soverommet. Velg mellom forskjellige farger og størrelser, oval eller rund fasong, og gled noen med dette smarte minimøbelet.

Sengesett fra Norvigroup Norsk Dun.Sengesett fra Norvigroup Norsk Dun.
Sengesett fra Norvigroup Norsk Dun.

5. Nytt sengetøy fra Norsk Dun 

Få ting slår den deilige følelsen av å legge seg i splitter nytt sengetøy. Velg et sett som passer personen du skal gi det til! Fløyelsmyk bomullssateng i duse farger? Økologisk bomull i varme jordfarger? Cloud sengesett i dusty pink? Firkantet, eller mystisk Paisley-mønster? Alle sengesettene kommer fra Norvigroup Norsk Dun – med andre ord kortreist vei til drømmeland!