Trend/Inspirasjon:

Årets Farge for 2021 er Himmelkyss

Årets Farge fra Fargerike beskriver en tid der vi ønsker å omgi oss med det naturlige og trygge.

Vi har sett mot himmelen og hentet ned en vakker og varm fargepalett. Under vår felles himmel deler vi følelsen av å være omsluttet av noe uendelig vakkert og trygt i en urolig hverdag. Vi har latt oss begeistre og berøre i en tid hvor man ikke kan ta på hverandre. Ta imot et kyss likevel. Årets Farge fra Fargerike heter nemlig Himmelkyss.

Et kyss av farge som vekker deg til en ny dag og ønsker deg en riktig god natt.

Årets farge 2021, Fargerike: Himmelkyss, FR2160.Årets farge 2021, Fargerike: Himmelkyss, FR2160.
Årets farge 2021, Fargerike: Himmelkyss, FR2160.
Parade spisebord og spisestolerParade spisebord og spisestoler
Parade spisebord og spisestoler
Parade spisebord og spisestol

Solen kysser den mørke himmelen. Sart og spinkelt om morgenen og kraftig og vitalt på kvelden. Fargene solen skaper fascinerer og betar oss. Vi lar oss fengsle av øyeblikkene hvor himmelen forsiktig rødmer og når den kraftfullt står i brann. Himmelen følger tiden vi lever i og er i stadig forandring.

Parade spisebordParade spisebord
Parade spisebord

Fargerike fanget to av døgnets øyeblikk, rett før solen står opp og det øyeblikket den forsvinner bak horisonten. Den fargen som utpekte seg både tidlig morgen og sen kveld, fikk navnet Himmelkyss.

I inspirasjonen til Årets Farge 2021 har vi tenkt på savnet av gode klemmer, sosialisering som står på vent og reiser vi ikke får gjennomført. Valgene vi tar er farget av dette, men også muligheten til å trekke oss unna og være helt for oss selv. I årets farger og interiører finnes inspirasjon fra alle verdens kontinenter. Selv om vi er hjemme og verden er snudd på hodet, håper vi du finner inspirasjon til å gjøre noe nytt. Glede deg over de nære tingene og gjøre endringer der du kan. Velg himmelkyss for en vakker ny dag og en fredfull natt.

Stressless Copenhagen 2,5-seter og Stressless Tokyo hvilestol.Stressless Copenhagen 2,5-seter og Stressless Tokyo hvilestol.
Stressless Copenhagen 2,5-seter og Stressless Tokyo hvilestol.

Velkommen til din lokale Møbelringen- og Fargerike-butikk for mer informasjon om årets farge og produkter fra Møbelringen!

Her er utvalgte produkter: