Art. nr. glittertind-kontinentalseng

Glittertind - kontinentalseng

Medium/fast. Med Exclusive Edge Latex overmadrass (hel). Tekstil Lerke sort. Ben 14 cm Flow sort. Pris eks. gavl/tilbehør.
40 999,– Fra 22 999,–
Kun %1 igjen!
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris

Om produktet

Glittertind kontinental er en av toppmodellene til North Beds og tilbyr en utsøkt kvalitet og komfort. Serien møter kravene til kunder som ønsker kvalitet og liggekomfort i luksusklassen, samtidig som den er prisvennlig. Glittertind finnes i flere valgmuligheter. Sengen leveres i to forskjellige tekstil, Lilje og Lerke med totalt 5 fargevalg. Sengen leveres standard i Lerke sort inklusiv nye Flow ben i sort pulverlakkert utførelse. Sengen finnes i målene 150x200, 180x200, 180x210 og 210x210. Glittertind kontinentalseng er laget med 18 cm høy Adaptive 7 sone Pocket fjærer med ekstra mykt skulderparti, fast støtte til korsrygg og balansert duo fjær i hoftesone. North Beds unike sonesystem, følger kroppens former for å gi deg best mulig liggekomfort tilpasset din sovestilling. Komfortvalg medium, fast og ekstra fast eller i kombinasjon av disse.

  • 9 cm overmadrass i Exclusive Latex eller Edge for den best mulige komfortfølelse
  • Adaptive Pocket 7 sone fjær gir riktig støtte til alle kroppstyper
  • Ekstra høy fjæring i hovedmadrassen for best mulig komfort og trykkavlastning
  • Overmadrass stretch-tekstil er delbar og vaskbart på 60°
  • Tre lag fjærer med Pocket i rammene, gir sengen bedre stabilitet og redusert partnerforstyrrelse
  • Heltre rammekonstruksjon i ekstra høyde, gir sengen bedre stabilitet

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 75
  • Lengde: 200

Serie

En god natts søvn er grunnlaget for fysisk og mentalt velvære. En seng som gir riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører lettere til dyp søvn som er en forutsetning for kroppens gjenoppretting når du sover. Muskulaturen og hjernen hviler, minner blir ryddet og lagret, og immunsystem blir gjenopprettet. Langvarig mangel på dyp søvn gjør oss mer følsomme for stress og øker risikoen for å få sykdommer og psykiske lidelser. For å oppnå dyp søvn, må ledd og muskler slappe ordentlig av, og da trengs en seng som tilpasser seg kroppen din. North Beds kolleksjon er en serie senger med forskjellige egenskaper, som gjør at vi tør å påstå at vi har en seng som passer for alle.
Utstilt i butikk? Klikk her