Art. nr. 343527004

Falketind kontinentalseng 150x200 cm

Medium/fast. Med Exclusive latex overmadrass (hel). Tekstil Lilje blå. Ben 14 cm, Flow, sort. Pris eks. gavl/tilbehør.
 32 999,-–
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Hjemlevering (fortauskant)
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Falketind kontinentalseng er bygget opp med 3 lag pocketfjærer, hvor hovedmadrassen har det ekstra følsomme Adaptive 7 sone Pocket fjærsystemet som gir enda bedre dybdefjæring i sengen. Flere lag med fjærer gir økt trykkavlastning, mens det unike sonesystemet tilpasser seg kroppens form og sovestilling for optimal liggekomfort. Overmadrassen, med en tykkelse på 9 cm, er laget av et eksklusivt latex-materiale som gir ekstra mykhet og velbehag. Falketind kontinentalseng kommer i en moderne og eksklusiv møbeltekstil, som gir sengen et elegant og stilfullt utseende. Hovedfokuset i konstruksjonen av sengen er å levere best mulig støtte og komfort, slik at du kan oppleve en god og avslappende søvn. Falketind leveres med 14 cm høye sengebein i sort farge. Høyden gjør at det er mulig å komme til for rengjøring under sengen, og gjør det enklere å opprettholde et sunt sovemiljø. Dersom du ønsker det, kan sengen kombineres med Storetind sengegavl (kjøpes separat). En sengegavl gir økt komfort når du lener deg mot den mens du sitter oppreist, samtidig som den tilfører rommet et visuelt fokuspunkt.

  • 25 års garanti mot fjærbrudd og 5 års totalgaranti
  • Fasthetsgrad: medium/fast
  • Gir riktig støtte for alle kroppstyper
  • 9 cm overmadrass i Exclusive latex som gir ekstra mykhet og komfort
  • 3 lag pocket i rammene gir riktig demping og redusert partnerforstyrrelse
  • Trekket til overmadrassen er delbart og vaskbart på 60°

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 72
  • Lengde: 200

Serie

En god natts søvn er grunnlaget for fysisk og mentalt velvære. En seng som gir riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører lettere til dyp søvn som er en forutsetning for kroppens gjenoppretting når du sover. Muskulaturen og hjernen hviler, minner blir ryddet og lagret, og immunsystem blir gjenopprettet. Langvarig mangel på dyp søvn gjør oss mer følsomme for stress og øker risikoen for å få sykdommer og psykiske lidelser. For å oppnå dyp søvn, må ledd og muskler slappe ordentlig av, og da trengs en seng som tilpasser seg kroppen din. North Beds kolleksjon er en serie senger med forskjellige egenskaper, som gjør at vi tør å påstå at vi har en seng som passer for alle.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også en madrassbeskytter. Ved å snu overmadrassen din jevnlig, beholder den også formen bedre.