Art. nr. falketind-kontinentalseng

Falketind - kontinentalseng

Medium/fast. Med Exclusive latex overmadrass (hel). Tekstil Lilje beige. Ben 14 cm, Flow, sort. Pris eks. gavl/tilbehør.
30 999,– Fra 19 999,–
Kun %1 igjen!
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris

Hjemlevering (fortauskant)
estimert leveringstid 4-8 uker.

Om produktet

Falketind kontinental oser av kvalitet, komfort og design. Sengen møter kravene til kunder som ønsker kvalitet og liggekomfort fra øverste hylle, og hvor krav til design også spiller en viktig rolle på soverommet. Falketind kontinental finnes i flere valgmuligheter. Sengen leveres i to forskjellige tekstil, Lilje og Lerke med totalt 5 fargevalg. Sengen leveres standard i Lilje beige inklusiv nye Flow ben i sort pulverlakkert utførelse. Sengen finnes i målene 150x200, 180x200, 180x210 og 210x210. Falketind kontinentalseng er bygget opp med hele 3 lagt Pocket fjærer, hvor hovedmadrass er med Adaptiv Pocket 7 sone fjærer system med ekstra mykt skulderparti, fast støtte til korsrygg og balansert duo fjær i hoftesone. North Beds unike sonesystem følger kroppens former, for å gi deg best mulig liggekomfort tilpasset din sovestilling. Komfort valg medium, fast og ekstra fast eller i kombinasjon av disse.

  • Adaptive Pocket 7 sone fjær gir riktig støtte til alle kroppstyper
  • Overmadrass stretch-tekstil er delbar og vaskbart på 60°
  • Tre lag fjærer med Pocket i rammene gir sengen bedre stabilitet og redusert partnerforstyrrelse
  • Heltre rammekonstruksjon i ekstra høyde gir sengen bedre stabilitet

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 71
  • Lengde: 200

Serie

En god natts søvn er grunnlaget for fysisk og mentalt velvære. En seng som gir riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører lettere til dyp søvn som er en forutsetning for kroppens gjenoppretting når du sover. Muskulaturen og hjernen hviler, minner blir ryddet og lagret, og immunsystem blir gjenopprettet. Langvarig mangel på dyp søvn gjør oss mer følsomme for stress og øker risikoen for å få sykdommer og psykiske lidelser. For å oppnå dyp søvn, må ledd og muskler slappe ordentlig av, og da trengs en seng som tilpasser seg kroppen din. North Beds kolleksjon er en serie senger med forskjellige egenskaper, som gjør at vi tør å påstå at vi har en seng som passer for alle.