Art. nr. falketind-kontinentalseng

Falketind - kontinentalseng

Medium/fast. Med Exclusive latex overmadrass (hel). Tekstil Lilje beige. Ben 14 cm, Flow, sort. Pris eks. gavl/tilbehør.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Falketind kontinentalseng er bygget opp med 3 lag pocketfjærer, hvor hovedmadrassen har det ekstra følsomme Adaptive 7 sone Pocket fjærsystemet som gir enda bedre dybdefjæring i sengen. Flere lag med fjærer gir økt trykkavlastning, mens det unike sonesystemet tilpasser seg kroppens form og sovestilling for optimal liggekomfort. Overmadrassen, med en tykkelse på 9 cm, er laget av et eksklusivt latex-materiale som gir ekstra mykhet og velbehag. Falketind kontinentalseng kommer i en moderne og eksklusiv møbeltekstil, som gir sengen et elegant og stilfullt utseende. Hovedfokuset i konstruksjonen av sengen er å levere best mulig støtte og komfort, slik at du kan oppleve en god og avslappende søvn. Falketind leveres med 14 cm høye sengebein i sort farge. Høyden gjør at det er mulig å komme til for rengjøring under sengen, og gjør det enklere å opprettholde et sunt sovemiljø. Dersom du ønsker det, kan sengen kombineres med Storetind sengegavl (kjøpes separat). En sengegavl gir økt komfort når du lener deg mot den mens du sitter oppreist, samtidig som den tilfører rommet et visuelt fokuspunkt.

  • 25 års garanti mot fjærbrudd og 5 års totalgaranti
  • Fasthetsgrad: medium/fast
  • Gir riktig støtte for alle kroppstyper
  • 9 cm overmadrass i Exclusive latex som gir ekstra mykhet og komfort
  • 3 lag pocket i rammene gir riktig demping og redusert partnerforstyrrelse
  • Trekket til overmadrassen er delbart og vaskbart på 60°

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 72
  • Lengde: 200

Serie

North Beds senger er utviklet og produsert eksklusivt for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby deg det beste innenfor sovekomfort til svært gunstige priser. En seng som tilbyr riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører til en dypere og mer restituerende søvn. I løpet av denne dyrebare tiden hviler muskler og hjernen, minner blir sortert og lagret, og immunsystemet får en sjanse til å styrke seg. Langvarig mangel på dyp søvn kan øke følsomheten for stress og øke risikoen for sykdommer og psykiske lidelser. Våre senger er designet for å følge kroppens naturlige konturer, slik at du kan nyte en natt med uforstyrret søvn og våkne opp opplagt og klar for dagen. Falketind kontinentalseng leveres i et moderne og eksklusivt møbeltekstil i fargene beige, blå, muldvarp, sand eller antrasitt.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også en madrassbeskytter. Ved å snu overmadrassen din jevnlig, beholder den også formen bedre.