Jakten på Gullegget

Bli med  Den store påskeeggjakten i alle våre butikker - og vær med i trekningen av til sammen 70 GULLEGG!

Den store påskeeggjakten starter:

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Fra 30. mars til 1. april har vi gjemt bort påskeegg med fantastiske premier i alle våre 69 butikker og på vår nettside.

Det legges ut nye påskeegg hver dag. Er du heldig å finner et av påskeeggene og poster et bilde av deg selv sammen med egget, er du med i trekningen av det store GULLEGGET i den butikk som du fant egget. Gullegget i din lokale butikk er en Bella Lounge hvilestol fra Brunstad til en verdi av kr. 13.999. Jakten foregår også på vår nettside, hvor du kan vinne et GULLEGG med et gavekort hos Møbelringen på hele 15.000 kroner!

Vi trekker 69 gulleggvinnere den 4. april – èn i hver butikk. Så sjansene er store. Og ikke nok med det – finner du et påskeegg i butikk, så er du også med i trekning av det store nasjonale GULLEGGET som er et gavekort på 15.000. Vinneren trekkes den 11. april.

Vi har også gjemt påskegg på vår nettside. Klarer du å finne det? Klikk deg igjennom vår nettside og se om du finner påskeegget.

Slik deltar du i butikk

 • Vi legger ut flere påskeegg hver dag i våre 69 butikker.
 • Finner du et påskeegg, er du med trekningen av det store GULLEGGET i din lokale butikk.
 • Ta et bilde av deg selv i butikken sammen med påskeegget. Ta gjerne kontakt med vår betjening for hjelp.
 • Post bilde i kommentarfeltet på din lokale butikk sin Facebook-side eller på din Instagram med #mobelringen.
 • Du er nå med i trekningen av å vinne det store GULLEGGET!
 • Påskeeggjakten varer fra 30. mars til 1. april, og en lokal vinner blir kåret den 4. april.

Slik deltar du på mobelringen.no

 • Klikk deg igjennom vår nettside og se om du finner dagens GULLEGG. Klarer du å finne det?
 • Fyll ut registreringsskjema under og send inn hvor/hvilket produkt du fant egget på.
 • Du er nå med i trekningen på det store GULLEGGET – et gavekort hos Møbelringen på 15.000 kroner.
 • Påskeeggjakten varer fra 30. mars til 1. april, og Gulleggvinneren kåres den 11. april.

Delta i konkurransen på mobelringen.no - registreringsskjema:

Konkurranseregler
 • Ansatte i Møbelringen AS og alle butikker (herifra benevnet som Møbelringen) og deres nærmeste familiemedlemmer kan ikke delta i Den store påskeeggjakten.

 • Eventuelle skatter og avgifter på premier knyttet til konkurranser er vinneren selv ansvarlig for.

 • Vinnerens navn, bilde og stemme kan benyttes av Møbelringen i kommersiell sammenheng.

 • Om ikke noe annet framgår er Møbelringen ikke ansvarlig for eventuelle ekstrakostnader i forbindelse med premien. Det vil heller ikke påløpe vinneren noen direkte kostnader i forbindelse med premien.

 • Vinneren kan ikke bytte premien mot noe av økonomisk art, eller overdra premien til tredje person.

 • Møbelringen forbeholder seg retten til å, under en konkurranseperiode, kunne endre konkurransen, regler og deres innhold.

 • For å delta i konkurransen må du være over 18 år og poste et bilde av deg med påskegget på Møbelringens Facebook- eller Instagram-side med #Møbelringen for å være med i butikkkonkurransen. Du trenger en åpen Intagram-profil for at vi skal kunne se bildet ditt. For å delta i konkurransen på nettsiden, må du fylle inn registeringsskjema med informasjon om hvor fant du påskeegget.

 • Møbelringen er underlagt The General Data Protection Regulation (GDPR). Du som deltager samtykker eksplisitt til at dine personopplysninger lagres i forbindelse med konkurransen, for å kunne kåre en vinner. Dine personopplysninger vil bli slettet/anonymisert innen 8 uker etter at konkurransen er gjennomført. Informasjonen som gis ved påmelding, lagres ikke i noe register, og brukes ikke til markedsføring eller utleveres til tredjepart. I henhold til Bokføringsloven vil dokumentasjon knyttet til utbetalte gevinster oppbevares i 5 år etter regnskapsårets slutt.

 • Møbelringen er ikke ansvarlig for teknisk feil på telefon, e-post tjenester e.l. i forbindelse med gjennomføring av konkurranser.

 • Det kan kun være en vinner per husstand/familie i en og samme konkurranse.

 • Gjennom å melde sin deltakelse i konkurransen, aksepterer de konkurrerende disse konkurransereglene. Videre aksepterer de konkurrerende de beslutninger som Møbelringen kan komme til å ta angående vinnere, forandringer i konkurranseperioden, opplegg, gjennomføring eller annet som vedrører konkurransen som definitive og endelig. Møbelringen forbeholder seg den eksklusive retten til å utestenge en konkurransedeltaker fra konkurransen om denne bryter med konkurransereglene, jukser eller på en annen måte forsøker å skaffe seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen.

 • Møbelringen er ikke ansvarlig for konkurransedeltakerens mulighet til å delta i konkurransen eller om deltakeren alvorlig begrenses av en anledning som ligger utenfor Møbelringen sin rimelige kontroll, inkludert uten begrensning: Feilaktig, ufullstendig, avbrutt, fordreid eller på annet måte tapt informasjon forårsaket av webside, brukeren, dennes datautstyr, dataprogram eller annet teknisk utstyr som brukes for å gjennomføre konkurransen. Problem eller annet teknisk funksjonsudugelighet hos teleoperatør eller dennes utstyr innen telefoni og/eller SMS-trafikk. Feil på internett online system og/eller internettleverandørens datautstyr og/eller dataprogram, mislykket og/eller ufullstendig e-postfunksjonalitet hos Møbelringen eller konkurransedeltakeren forårsaket av tekniske problem og/eller høy trafikkbelastning på internett eller webside og/eller kombinasjonen av dette. Skade eller feil som kan oppstå på konkurransedeltakerens og/eller annens datautstyr, dataprogram og/eller lagret data som følger av deltakelse i konkurransen. Forandret lovgivning som påvirker konkurranseopplegget og gjennomføringen, myndighetsbeslutninger, krigssituasjon, naturkatastrofe eller liknende hendelse. Konkurransepremie, dets verdi, opplegg og gjennomføring.

 • Hentefrist av premier er 3 måneder.  Dersom premien ikke er hentet innen dette, tilfaller den Møbelringen.