Art. nr. blatind-kontinentalseng

Blåtind - kontinentalseng

Medium/medium. Tekstil Ravn creme, ben 14 cm whitewash. Pris eks. gavl/tilbehør.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

En av hovedfordelene med Blåtind kontinental er dens liggekomfort. Sengen er laget med Aktive Pocket 7 sone fjærer som har et ekstra mykt skulderparti, fast støtte til korsrygg og balansert duo-fjær i hoftesone. Den er utformet med tanke på å gi optimal støtte og avlastning for kroppen din, noe som bidrar til å redusere trykkpunkter og fremme en mer avslappende søvnopplevelse. I tillegg til den gode liggekomforten har Blåtind kontinental også et unikt design. Den kombinerer estetikk og funksjonalitet på en elegant måte. Med sitt moderne utseende og rene linjer vil denne sengen passe inn i enhver soverominnredning. Blåtind leveres med 14 cm høye sengebein i hvitvasket eik. Høyden gjør at det er mulig å komme til for rengjøring under sengen, og gjør det enklere å opprettholde et sunt sovemiljø. Dersom du ønsker det, kan sengen kombineres med Blåtind sengegavl (kjøpes separat). En sengegavl gir økt komfort når du lener deg mot den mens du sitter oppreist, samtidig som den tilfører rommet et visuelt fokuspunkt.

  • 25 års garanti mot fjærbrudd og 5 års totalgaranti
  • Fasthetsgrad: medium/medium
  • Gir riktig støtte for alle kroppstyper
  • 9 cm overmadrass i Comfort Cloudtex som gir svært god komfort og støtte til kroppen
  • To lag fjærer med pocket i rammene gir sengen stabilitet og redusert partnerforstyrrelse
  • Heltre rammekonstruksjon gir sengen god stabilitet
  • Trekket til overmadrassen er delbart og vaskbart på 60°

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 71
  • Lengde: 200

Serie

North Beds senger er utviklet og produsert eksklusivt for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby deg det beste innenfor sovekomfort til svært gunstige priser. En seng som tilbyr riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører til en dypere og mer restituerende søvn. I løpet av denne dyrebare tiden hviler muskler og hjernen, minner blir sortert og lagret, og immunsystemet får en sjanse til å styrke seg. Langvarig mangel på dyp søvn kan øke følsomheten for stress og øke risikoen for sykdommer og psykiske lidelser. Våre senger er designet for å følge kroppens naturlige konturer, slik at du kan nyte en natt med uforstyrret søvn og våkne opp opplagt og klar for dagen. Blåtind kontinentalseng leveres i et mykt og behagelig PFC-fritt møbeltekstil i fargene creme eller antrasitt.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også en madrassbeskytter. Ved å snu overmadrassen din jevnlig, beholder den også formen bedre.