Art. nr. blatind-kontinentalseng

Blåtind - kontinentalseng

Medium/medium. Tekstil Ravn creme, ben 14 cm whitewash. Pris eks. gavl/tilbehør.
22 999,– Fra 13 999,–
Kun %1 igjen!
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris

Hjemlevering (fortauskant)
estimert leveringstid 4-8 uker.

Om produktet

Blåtind kontinentalseng med svært god liggekomfort og flott design til en særdeles gunstig pris.

Blåtind kontinental leveres i et myk og behagelig PFC-fri møbeltekstil i fargene creme og antrasitt og med ben i hvitvasket eik som standard.

Her kan du velge mellom størrelsene 120x200,150x200 og 180x200.

Blåtind kontinentalseng er laget med Aktive Pocket 7 sone fjærer med ekstra mykt skulderparti, fast støtte til korsrygg og balansert duo-fjær i hoftesone. North Beds unike sonesystem følger kroppens former for å gi deg best mulig liggekomfort tilpasset din sovestilling. På madrassene kan du velge medium, fast eller en kombinasjon av disse.

  • 9 cm overmadrass i Comfort Cloudtex som gir svært god komfort og støtte til kroppen
  • Aktive Pocket 7 sone fjær gir riktig støtte til alle kroppstyper
  • Overmadrass stretch-tekstil er delbar og vaskbart på 60°
  • To lag fjærer med Pocket i rammene gir sengen stabilitet og demper forstyrrende bevegelser fra partner
  • Heltre rammekonstruksjon gir sengen stabilitet og lang levetid

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 71
  • Lengde: 200

Serie

Blåtind kontinental tilbyr svært god liggekomfort til en særdeles gunstig pris. Blåtind kontinentalseng møter alle kriterier hvor kombinasjon av utsøkt liggekomfort og unik design spiller sammen. En god natts søvn er grunnlaget for fysisk og mentalt velvære. En seng som gir riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører lettere til dyp søvn som er en forutsetning for kroppens gjenoppretting når du sover. Muskulaturen og hjernen hviler, minner blir ryddet og lagret, og immunsystem blir gjenopprettet. Langvarig mangel på dyp søvn gjør oss mer følsomme for stress og øker risikoen for å få sykdommer og psykiske lidelser. For å oppnå dyp søvn, må ledd og muskler slappe ordentlig av, og da trengs en seng som tilpasser seg kroppen din. North Beds kolleksjon er en serie senger med forskjellige egenskaper, som gjør at vi tør å påstå at vi har en seng som passer for alle.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også et beskyttelsestrekk på overmadrassen din. Ved jevnlig å snu overmadrassen din, beholder den også formen bedre.