Art. nr. beverly-teppe

Beverly - teppe

Grå.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Beverly i håndvevd ull og bambusviskose finnes i fargene bronse, grå, sort, gyllen og rust, og størrelse 160x230 og 200x290 cm.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Serie

Beverly er et tykt og behagelig teppe i ull og bambusviskose, begge nedbrytbare naturmaterialer. Ullen gjør at teppet er varmt og lunt og bambusviskosen gir teppet en fin glans og spennende struktur. Beverly fås i fem fargevarianter; grå, sort, bronse, gyllen og rust i størrelse 160x230 og 200x290. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn til sklisikkerhet og hygiene.

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

For å redusere slitasje på teppet bør ikke Beverly utsettes for tråkk med gummisåler eller andre grove materialer. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne. Dersom du impregnerer teppet før bruk vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking. For å redusere falming anbefaler vi at teppet roteres etter en tids bruk. Teppet skal ikke ristes, men heller henges opp og bankes. Unngå robotstøvsuger.