Art. nr. aurora-dundyne

Aurora - dundyne

Sval, 280g, Muscovy dun 90/10.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Aurora Sval er vår letteste dundyne, og er beregnet til bruk på varme sommerdager eller til personer som er varme i kroppen. Dundynen er rutesydd for å sikre en optimal fordeling av dun som holder seg på plass, samt for at det skal være lett å riste opp dynen. Aurora Sval er laget dun i klasse 1, som vil si at den består de strengeste kvalitetskravene.

  • Materiale: 90 % dun og 10 % små fjær, trekk i 100% bomull
  • En sval dyne passer best på varme sommernetter eller varmblodige personer
  • Dynen er egnet for husstøvallergikere
  • Dun fra ender og gjess isolerer godt
  • Dun puster, absorberer og transporterer fukt
  • Miljøvennlig og nedbrytbar i naturen

Størrelse

  • Bredde: 140
  • Lengde: 200

Serie

Møbelringen har i samarbeid med Norsk Dun® laget den perfekte dunkolleksjonen for deg som vil sove godt. Produksjonen er lokalisert på Mysen og det er full kontroll over hele verdikjeden. Dunen er sporbar tilbake til opprinnelsen og all dun som benyttes er bi-produkt fra matproduksjon. Burhold og tvangsforing tolereres ikke, så alle våre kunder kan være sikre på at produktet ikke stammer fra foie gras-produksjon. Aurora dundyner er fylt med den reneste hvite Muscovy dun med 90 % dun og 10 % små fjær. Trekket rundt dunen er laget i 100 % bomull og er tettvevet for å hindre at dunen kommer ut. Når trekket er tett, vil det også hindre midd fra å trenge igjennom for å formere seg og legge egg.

Vedlikehold

Rist opp dyner og puter hver morgen når du rer opp sengen, så kan du legge deg i en fresh seng om kvelden. Vær forsiktig med å utsette dundynen for direkte sollys over tid. Dynen vaskes på 60 grader i minst 7 kg maskin. Benytt halv dose nøytralt vaskemiddel og unngå skyllemiddel. Dundynen tørkes i tørketrommel sammen med tennisballer, så dunen ikke klumper seg. Dersom dynen skal lagres er det viktig å ikke benytte tette plastbager/-poser.