Art. nr. ask-kontinentalseng

Ask - kontinentalseng

Med Basic 8 cm overmadrass. Tekstil Neve grafitt, ben 14 cm sort. Pris eks. gavl/tilbehør.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Ask kontinentalseng har Active 7 sone pocket-fjærer med et ekstra mykt skulderparti, fast støtte til korsrygg og balansert duo-fjær i hoftesone. Modellen er sertifisert av Oeko-tex® Standard 100- og Certipur, som en garanti mot at produktene ikke innholder noen form for allergifremkallende eller skadelige kjemikalier. Ask kontinentalseng leveres med runde, elegante sengebein i eik, som har 14 cm høyde. Høyden gjør at det er enkelt å komme til for rengjøring under sengen, og gjør det enklere å opprettholde et sunt sovemiljø. Ask kontinentalseng kommer i et moderne og stilrent design som er lett å kombinere med de fleste farger og stilarter. Dersom du ønsker det, kan sengen kombineres med Ask sengegavl (kjøpes separat). En sengegavl gir økt komfort når du lener deg mot den mens du sitter oppreist, samtidig som den tilfører rommet et visuelt fokuspunkt.

  • 25 års garanti mot fjærbrudd og 5 års totalgaranti
  • Gir riktig støtte for alle kroppstyper
  • 7 cm overmadrass med profilert skumkjerne
  • Trekket til overmadrassen er vaskbart på 60°

Størrelse

  • Bredde: 120
  • Høyde: 64
  • Lengde: 200

Serie

North Beds senger er utviklet og produsert eksklusivt for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby deg det beste innenfor sovekomfort til svært gunstige priser. En seng som tilbyr riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører til en dypere og mer restituerende søvn. I løpet av denne dyrebare tiden hviler muskler og hjernen, minner blir sortert og lagret, og immunsystemet får en sjanse til å styrke seg. Langvarig mangel på dyp søvn kan øke følsomheten for stress og øke risikoen for sykdommer og psykiske lidelser. Våre senger er designet for å følge kroppens naturlige konturer, slik at du kan nyte en natt med uforstyrret søvn og våkne opp opplagt og klar for dagen. Ask kontinentalseng leveres i en myk og tidsriktig møbeltekstil, og du kan velge mellom fargene creme og grafitt.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også en madrassbeskytter. Ved å snu overmadrassen din jevnlig, beholder den også formen bedre.