Art. nr. ager-vitrineskap

Ager - vitrineskap

Lavt glass-skap med 3 dører. Lys eik.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Ager vitrineskap har et dansk eksklusivt design med et klassisk utseende, designet av René Hougaard. Glass-skapet har avrundede hjørner og massive treben. Den massive toppkanten gir en fin dybdeeffekt. Skapet er laget av sponplate med heltre kant og finér i fargen lys eik, som har en matt lakkfinish på toppen.

Størrelse

  • Bredde: 154
  • Høyde: 117
  • Dybde: 45

Serie

Ager er et stilig vitrineskap fra PBJ Designhouse, som har stolte design- og håndverkstradisjoner siden 1968. PBJ fremstiller kvalitetsmøbler med idé og identitet, form og funksjon, finish og finesse, dynamik og detaljer.

Vedlikehold

Tre er et naturlig materiale og hvert møbel er unikt. Fargen vil derfor variere fra et møbel til et annet og vil også endres over tid.

For å sikre lang levetid for tremøbler, er det viktig med riktig vedlikehold.

For å holde møblene rene og frie for merker og flekker, er det viktig at væske og fett vaskes av overflaten med en gang. For å rengjøre tremøblet bør det brukes en lett fuktet og godt oppvridd klut, etterfulgt av en tørr klut for å sikre at treet ikke absorberer fukten.