Årets Farge 2020 er Elvesand

Årets Farge 2020 er Elvesand

Møbelringen har gleden av å være med å lansere Årets Farge 2020 sammen med Fargerike! Med dette starter vi også et samarbeid, hvor du som kunde nå får inspirasjon på både møbler og farger.

Årets farge Elvesand kan du nå se i alle Fargerike og Møbelringen butikker i hele Norge. I våre Møbelringen-butikker har vi også en egen utstilling med farge og valg av møbler.


"Det ligger en lang prosess bak Årets Farge. Vi har studert trender og analyser, snakket med eksperter og besøkt messer i inn- og utland", forteller kreativ leder Tale O. Henningsen hos Fargerike. "Vi står overfor ett nytt tiår og lever i en tid der miljøet er i fokus overalt hvor vi beveger oss. Elvesanden representerer liv i vann og på jord".


"Ordet rommer en hel historie. Den myke sanden i stadig forandring på bunnen av elven. I små biter fra en stein, et fjell, en klode. Resultatet er mykt og bevegelig, akkurat som oss".

Årets farge sammen med kontinentalsengen fra North Beds


North Nº6814 Lofoten kontinentalseng med liggekomfort i luksusklassen.Hødnebø Lillesand og årets farge 2020

Sofaen Hødnebø Lillesand som er en av årets nyheter og allerede en favoritt. Mye av stylingen i denne bildeserien er av Hødnebø-produkter. Ta en titt på et utvalg av våre Hødnebø-produkter her.

Årets farge 2020 med Hødnebø-produkter

Velkommen til din lokale Møbelringen- og Fargerike-butikk for mer informasjon om årets farge og produkter fra Møbelringen!Årets farge Hødnebø Nova telysholder