HØDNEBØ
HØDNEBØ

HØDNEBØ® Lillesand modulsofa

Oppsett B; arm-1,5s-1,5s-arm. Tekstil Laguna velvet mole. Ben black rund, 6,5 cm.
På lager
Art. nr.
307186001
Pris nå Kr  26 399 Før Kr  29 399
Spar Kr 3000,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
-10% Rabatt
Serie
Lillesand består av få moduler, men alle modulene kan både stå alene eller i utallige kombinasjoner. Fåes i 1-seter, 1,5-seter, 90-graders hjørne samt pall. Bruk fantasien til å konstruere din drømmesofa. Alle modulene leveres med myke ryggputer i forskjellige størrelser. Hødnebø-møbler er bygd på en kombinasjon av gammel håndtverkstradisjon og nye moderne hjelpemidler og materialer. Alle Hødnebøs stoppede møbler har laminert heltre skrog, gode fjærer i setet og en valgt putekvalitet som gir en enestående sittekomfort og kvalitet.
Produktfordeler
Vi har et grunnleggende behov, behovet for hvile og behag for sinnet. Lillesand sofa tilbyr begge deler. Din egen pause. Lillesand er en sofa som er like stilig som den er komfortabel.
 • Enestående Hødnebø-kvalitet
 • Laminert heltre skrog
 • Gode fjærer i setet
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 45 cm
  2. Dybde 67 cm
  3. Høyde 70 cm
  4. Bredde 222 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse