HJELLEGJERDE AS
HJELLEGJERDE AS

Mantovani pall

Tekstil Panama Gold. Soft pute. Ben eik sort, 12 cm.
På lager
Art. nr.
303569001
Pris Kr  3 699
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Skreddersy en sofa som gjenspeiler din personlighet. Velg mellom flere ulike moduler, armer, ben og tekstiler og sett sammen akkurat den sofaløsningen som passer ditt hjem best. Med Mantovani-sofa kan man velge mellom ryggputer med kaldskum eller latex, alt etter om man ønsker et mykt eller fastere uttrykk. Sete- og ryggpute i tekstil er vendbare som gir dobbel levetid. Nozag fjærer i setene gir god sittekomfort, og trefinér dekket med fiber gir styrke. Mantovani Relaxer har Zero Gravity funksjon som løfter beina høyere enn hjertet og gir dermed den ultimate hvileposisjonen. Ryggen kan reguleres uavhengig av fotbrett. Mantovani-serien fra Hjellegjerde fåes eksklusivt hos Møbelringen.
Produktfordeler
Flott pall til å hvile beina på etter en lang dag. Passer utmerket til Mantovani sofaserien. Pallen kan brukes som en ekstra sitteplass, og har praktisk oppbevaring.
 • Ramme i heltre og kryssfinér
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 45 cm
  2. Dybde 50 cm
  3. Høyde 45 cm
  4. Bredde 65 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse