SVANE®
SVANE®

Svane® Nobel kontinentalseng 150x200 cm

Med Pure Elastec overmadrass. Trekk Moment Midnight. Ben 14 cm Cone shaded black. Pris eks. gavl/tilbehør.
På lager
Art. nr.
303920005
Pris Kr  16 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Svane® Nobel er en kontinentalseng med mange valgmuligheter. Svane® Nobels geniale fjærsystem, PluraSone Plus, er blant fordelene vi er helt alene om. Sengens soneinndelte posefjærer sørger for ekstra mykhet under skuldre og hofter, slik at ryggsøylen ligger riktig, og du får optimal kroppsstøtte og trykkavlastning. I tillegg har Svane Nobel “Pocket on Pocket”, som gjør at sengen får en suveren komfort i to lag med fjærer. Kontinentalmadrassen har FlexSystem som gjør at du kan velge mellom 3 forskjellige mykhetsgrader.
Produktfordeler
Svane Nobel med posefjærene PluraSone Plus har mykere fjærer under skuldre og hofter, og sørger for god støtte og avlastning til hele kroppen. Kontinentalsengen har tre mykhetsgrader i én og samme seng, som kalles FlexSystem. Det gjør at du kan endre mykhetsgrad hjemme, og er dere et par kan partneren din velge sin egen mykhetsgrad. På innsiden skjuler det seg fire madrasser. Et heldekkende trekk holder sengen stabil og gjør at det samler seg mindre støv mellom madrassene.

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse