BRUNSTAD AS
BRUNSTAD AS

Fantasy modulsofa

Oppsett D, arm B. Tekstil Uni antrasitt. Soft ryggpute. Ben eik wenge-farge.
På lager
Art. nr.
283473015
Pris nå Kr  23 199 Før Kr  28 999
Spar Kr 5800,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
-20% Rabatt
Serie
Fantasy er et fleksibelt modulsystem med mange alternative løsninger. Sofaen kan kles opp i både stoff og hud og alle tekstiler fra Brunstad kan benyttes på sofaen. Her er det enkelt å finne din perfekte sofa. Seteputene er i kaldskum og man kan velge mellom faste ryggputer i skjært skum eller soft ryggputer fylt av dun og resirkulert skum. De softe ryggputene gir en ekstra behagelig sittekomfort og er vendbare. Man kan velge mellom seks vanger i ulike utførelser og seks ulike bentyper.
Produktfordeler
Et helhetlig møbel der eksklusivt håndverk gjenspeiler det ypperste av design og uttrykk, som skapt for Møbelringens mange bevisste kunder. Brunstad er kanskje den mest genuine, norske leverandør på markedet. Sofaen har 10 års garanti på ramme og seteputer.
 • Vendbare puter
 • Kryssfinér
 • Nozagfjær
 • Skåret kaldskum
 • Mål og vekt
  1. Lengde 191 cm
  2. Dybde 89 cm
  3. Høyde 80 cm
  4. Bredde 240 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse