NORTH BEDS
NORTH BEDS

North 6814 kontinentalseng 150x200

Tekstil Luiza navy. Med Comfort latex overmadrass i vaskbar stretchtekstil. Mocca ben, 14 cm. Pris eks. gavl/tilbehør.
På lager
Art. nr.
280390
Pris nå Kr  14 999 Før Kr  28 999
Spar Kr 14000,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-48% Rabatt
Serie
North beds - inspirert av god søvn. North beds sengesystem er eksklusivt utviklet og produsert for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby våre kunder gode produkter til en gunstigere pris. Alle North senger har Active 7 Sone Pocket med ekstra mykt skulderpart, fast støtte til korsrygg og duofjær i hoftesone, som gir optimal komfort tilpasset sovestilling. Variasjon i pris skyldes mulighet for ulike tekstil- og madrassvalg og tekniske spesifikasjoner. 25 års garanti mot ramme- og fjærbrudd og 5 års totalgaranti gir deg trygghet når du kjøper en seng fra North Beds. Alle sengene sertifsert som Oeko-tex® Standard 100 og Certipur, noe som garanterer at produktene ikke inneholder allergi-fremkallende eller skadelige kjemikalier.
Produktfordeler
North Nº6814 Lofoten er en kontinentalseng med liggekomfort i luksusklassen.
 • Velg Exclusive Latex overmadrass for en mykere følelse i sengen, og Comfort Latex overmadrass for en fastere følelse. Begge er 8 cm.
 • Activ Pluss 7 sone Pocket-fjær gir bedre individuell støtte til kroppen.
 • Kraftig strechtekstil som kan vaskes på 60⁰, gir grunnlag for god hygiene.
 • North Beds unike Activ sonesystem med tre komfortnivåer, gir avlasning til nakke og skuldre, ekstra støtte til korsygg og balansert hoftesone.
 • Oppbygging med hele tre lag Pocket-fjærer gir den mest optimale dybdefjæring og trykkavlasning.
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Høyde 69 cm
  3. Bredde 150 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse