AANNØ AS
AANNØ AS

Aannø® Sigma spisebord 100x150 cm

Modell 622. Mattlakkert eik, ben 12.
På lager
Art. nr.
280267
Pris nå Kr  10 634 Før Kr  12 510
Spar Kr 1876,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-15% Rabatt
Serie
Aannø Sigma er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Sigma er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Tre stilvarianter og flere farger, gjør det enkelt å finne det som passer best hos deg. Herdet glass i dører og hyller, LED lys med dimmer, dørhengsler med demping og inntrekk, justerbare ben. Skuffer med justerbare fronter, inntrekk og demping. Aannø Sigma er en imponerende norskprodusert møbelserie.
Produktfordeler
Aannø Sigma spisebord er elegant og stilrent med et nordisk design. Det er mulig å kjøpe to ekstra ileggsplate om det er ønskelig. Begge platene kan oppbevares i bordet når de ikke er i bruk. Solid konstruksjon med enkelt synkronuttrekk når du trenger å utvide bordet. Spisebordet passer utmerket til alle Sigma spisestoler.
 • Plass til 8 personer med 2 illeggsplater (kjøpes i tillegg)
 • Leveres i flere farger
 • Norskprodusert
 • Plater kan oppbevares i bordet når de ikke er i bruk
 • Mål og vekt
  1. Lengde 150 cm
  2. Høyde 74 cm
  3. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse