BRUNSTAD AS
BRUNSTAD AS

Fantasy 3-seter

Modulsofa oppsett 3-seter m arm C, duo puter. Soft ryggpute. Hud Nubuck brun. Ben wenge-farget eik, 16 cm, rund.
På lager
Art. nr.
283425003
Pris nå Kr  22 014 Før Kr  25 899
Spar Kr 3885,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
-15% Rabatt
Serie
Fantasy er et fleksibelt modulsystem med mange alternative løsninger. Sofaen kan kles opp i både stoff og hud og alle tekstiler fra Brunstad kan benyttes på sofaen. Her er det enkelt å finne din perfekte sofa. Seteputene er i kaldskum og man kan velge mellom faste ryggputer i skjært skum eller soft ryggputer fylt av dun og resirkulert skum. De softe ryggputene gir en ekstra behagelig sittekomfort og er vendbare. Man kan velge mellom seks vanger i ulike utførelser og seks ulike bentyper.
Produktfordeler
Et helhetlig møbel der eksklusivt håndverk gjenspeiler det ypperste av design og uttrykk, som skapt for Møbelringens mange bevisste kunder. Brunstad er kanskje den mest genuine, norske leverandør på markedet. Sofaen har 10 års garanti på ramme og seteputer.
 • Vendbare puter
 • Kryssfinér
 • Nozagfjær
 • Skåret kaldskum
 • Mål og vekt
  1. Measurement 1 52 cm
  2. Sittehøyde 44 cm
  3. Dybde 89 cm
  4. Høyde 80 cm
  5. Bredde 190 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse