BRUNSTAD AS
BRUNSTAD AS

Epos stol

Tekstil Smartie mønster Aqua, hvitoljet eik.
På lager
Art. nr.
101047081
Pris nå Kr  10 369 Før Kr  12 199
Spar Kr 1830,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-15% Rabatt
Serie
Epos hvilestol er en retroinspirert serie fra Brunstad. Det er fullt mulig å bestille stolen i andre utførelser og tekstiler. Leveres med standard ben i fargene: wengefarget, sortlakkert, oljet, hvitoljet, gråoljet, lakkert og ubehandlet eik. Ved bestilling av ubehandlede ben, vil utstyr til såpebehandling følge med. Kan velge mellom flere hud- og stoffvarianter.
Produktfordeler
En lekker og klassisk stol med inspirasjon fra 50-tallet, i moderne, spenstige linjer. Treverk med detaljert fingerskjøting i armlenet gir det lille ekstra. Et helhetlig møbel der eksklusivt håndverk gjenspeiler det ypperste av design og uttrykk, som skapt for Møbelringens mange bevisste kunder. Brunstad er kanskje den mest genuine, norske leverandør på markedet.
 • Nozag
 • Retro stil
 • Mål og vekt
  1. Dybde 82 cm
  2. Høyde 86 cm
  3. Bredde 65 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse