NORTH BEDS
NORTH BEDS

North 5859 kontinentalseng 150x200

Tekstil Eng grafitt. Med Comfort 8 cm overmadrass i vaskbar stretchtekstil. Sorte ben.
På lager
Art. nr.
296970
Pris Kr  9 999
Dette møbelet har flere valg
Flere bentyper
Serie
North beds - inspirert av god søvn. North beds sengesystem er eksklusivt utviklet og produsert for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby våre kunder gode produkter til en gunstigere pris. Alle North senger har Active 7 Sone Pocket med ekstra mykt skulderpart, fast støtte til korsrygg og duofjær i hoftesone, som gir optimal komfort tilpasset sovestilling. Variasjon i pris skyldes mulighet for ulike tekstil- og madrassvalg og tekniske spesifikasjoner. 25 års garanti mot ramme- og fjærbrudd og 5 års totalgaranti gir deg trygghet når du kjøper en seng fra North Beds. Alle sengene sertifsert som Oeko-tex® Standard 100 og Certipur, noe som garanterer at produktene ikke inneholder allergi-fremkallende eller skadelige kjemikalier.
Produktfordeler
North Nº5859 Lyseford er en kontinentalseng med suveren komfort til svært fornuftig pris.
 • Comfort Pluss 8 cm overmadrass gir sengen en myk og behagelig følelse.
 • Activ 7 sone Pocket-fjær gir optimal støtte til alle kroppstyper.
 • Kraftig strechtekstil som kan vaskes på 60⁰ gir grunnlag for god hygiene.
 • North Beds unike Activ sonesystem med tre komfortnivåer, gir avlasning til nakke og skuldre, ekstra støtte til korsygg og balanserer hoftesonen.
 • Oppbygging med to lag fjærer gir god dybdefjæring og trykkavlasning.
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Høyde 66 cm
  3. Bredde 150 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse