WONDERLAND
WONDERLAND

Wonderland® Diamante rammeseng 80x200 cm

Justerbar fasthet. Superior Latex overmadrass. Exclusive Pocket. Tekstil: Shell. Pris eks. ben/gavl.
På lager
Art. nr.
244874004
Pris Kr  15 991
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Wonderland Diamante Rammeseng har skuldersone og justerbar fasthet under hoften som gir deg mulighet til å tilpasse sengen slik at den passer perfekt til din kropp. Du kan enkelt ta av trekket på rammesengen, både for å vende madrasskjernen eller for å vaske trekket på 60°C. Slik beholder du sengens komfort og forlenger produktets levetid. Med Exclusive Pocket, vår mest eksklusive pocketfjæring med hele åtte vindinger, er det lagt til rette for ekstra god trykkfordeling og komfort. Stopning i naturlatex følger kroppens kurver optimalt og gir svært god ventilasjon. Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt og er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderland-seng har et eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd. Velg mellom et bredt utvalg av tekstil og tilbehør. (Sengens størrelse på bildet avviker fra varenummer. Bilde viser 180x200).
Produktfordeler
Her kan du få en god seng, som gir den støtte du har bruk for, for at du kan få en god søvn. Wonderland Diamante Rammeseng har de aller beste materialene for god søvn og restitusjon. Med en myk skuldersone og justerbar fasthet under hoften kan du tilpasse sengen til akkurat deg.
 • Fasthet: Medium
 • Vaskbar tekstil 60°C
 • Norskprodusert og miljøsertifisert
 • Exclusive Pocket
 • Latex i stopning
 • Fjærende trespiler i ramme
 • Øko-Tex sertifisert tekstil
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Høyde 52 cm
  3. Bredde 80 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse