Fyn sofabord 80x130 cm

Profil C, ben 2, oljet, m/tilleggsplate som underhylle.
På lager
Art. nr.
171942002
Pris Kr  10 899
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Fyn-serien er møbler laget av ekte håndarbeid fra Danmark. Serien består av spisestuestoler, spisebord, sofabord og vitrineskap i bøk og eik. Fyn-serien er en fleksibel møbelserie som gir deg muligheten til å designe dine egne møbler etter dine behov. Bord kan bestilles på mål etter kundens ønske, samt ulike bordplatetykkelser og benalternativer. Du kan velge mellom en rekke ulike dører, skuffer, størrelser, ben og finish. Leveres i mange behandlinger og flere tekstiler på stolsetene. Bordet kan også leveres i laminat. Her er det mange muligheter. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for å se mulighetene og utvalget.
Produktfordeler
Fyn sofabord fra Vannerup har et stilrent, nordisk inspirert design i klassisk utføring. Bordet er produsert i massiv tre, og er et robust og stabilt møbel som passer godt inn i de fleste hjem. Fyn sofabord er et stilfullt element i innredningen.
 • Heltre eik eller bøk
 • Kan leveres med flere farger/behandlinger
 • Mål og vekt
  1. Tykkelse 3 cm
  2. Lengde 130 cm
  3. Bredde 80 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse