SVANE®
SVANE®

Svane® Zonic kontinentalseng 150x200 cm

Med Pure Elastec overmadrass, tekstil Mineral warm grey, ben square grey oak. Pris gjelder eks. hodegavl/tilbehør.
På lager
Art. nr.
241559047
Pris Kr  38 299
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Svane Zonic er som skapt for å gi deg en uthvilt kropp. Denne sengen gjør at kroppen din synker behagelig og riktig ned i madrassen. Sengen tilpasser seg deg uansett kroppsbygning og vekt. Den har 3 cm IntelliGel som du bare får i Svane-senger, i tillegg til to lag posefjærer. Med IntelliGel blir det er lett å snu seg i sengen. I tillegg ivaretar den roligere søvn, da du blir liggende i ro, selv om partneren din snur på seg i sengen. Dette gir bedre søvnkomfort for begge. En seng med IntelliGel har også lengre levetid enn andre senger, da den ikke blir like fort slitt. Svane Zonic har en behagelig temperatur hele natten, uten at den føles klam. Mykhetsgrad kan du enkelt endre hjemme ved å snu madrassen. Med DuoSystem får du to mykhetsgrader i en og samme madrass. Med en heldekkende IntelliGel-kjerne unngår du skille mellom madrassene. Sengen kan plasseres fritt i rommet med sin unike innfestning for hodegavl. Sengen trenger derfor ikke stå inntil en vegg og hodegavlen festes direkte på sengen.
Produktfordeler
Fjærsystem: 3 cm IntelliGel. Dobbeltfjærende posefjærer: Herdet 10 cm PluraSone og 7 cm EkoPocket som sammen utgjør PluraSone Support. Stopping: Elastec, polyeter og allergivennlig hulfiber. Standardmål: 150 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 160 x 210 180 x 210 200 x 210

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse