Cobra skap

Rød lakk. Toppen, bunnen og frontene er i MDF. Sidene av sponskive. Ben i matt nikkel og forkrommede håndtak.
På lager
Art. nr.
258042
Pris Kr  4 395
Serie
Cobra-serien har et originalt retrodesign. Inspirasjonskilden er hentet fra biler i tidløs design fra 50-og 60-tallet. Nærmere bestemt sportsbilen AC Cobra. De forkrommede håndtakene og den karakteristiske logoen er Cobra-seriens fremste særtrekk. Serien finnes i et bredt utvalg av farger og er designet av den anerkjente designeren Rutger Andersson. Produsert og kvalitetssikret i Sverige.
Produktfordeler
Cobra skap i moderne retrostil. Skapet har 4 skuffer og 1 dør som gjør den til en attraktiv lagringsmulighet i stue og spisestue. Denne stilfulle møbelserien kommer til å passe bra inn i hjemmet ditt, om du så velger en nøytral farge, som smelter inn harmonisk, eller en mer fargerik farge for å skape et blikkfang.
 • Rød lakk
 • Toppen, bunnen og frontene er i MDF
 • Sidene av sponskive
 • Ben i matt nikkel og forkrommede håndtak
 • 1 år garanti
 • Mål og vekt
  1. Dybde 43 cm
  2. Høyde 92 cm
  3. Bredde 98 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse