Pitch spisestol m/armlene

Vintage lysebrun kunsthud, børstet stålben.
På lager
Art. nr.
291746
Pris Kr  3 499
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Pitch er en del av en større serie som også inneholder matchende barstoler og kontorstoler. Serien har et tøft design som man sitter godt i. Dekorative sømmer på setet og skråstilte ben gir stolen karakter. Leveres i slitesterk kunsthud med eller uten vintage look. Ben i sort, børstet stål eller messing.
Produktfordeler
Pitch spisestol fra den danske kvalitetsprodusenten Dan-Form. En enkel og stilren stol. Pitch spisestol leveres med setet trukket i vintage kunstskinn og børstet stålben. Stolen har myke linker og utstråler skandinavisk design og enkle detaljer. Møbelet er ikke bare en stol den passer også stående i gangen eller på kontoret, men spesielt blir det en favoritt rundt spisebordet. Pitch er en del av en større serie som også inneholder matchende barstoler og kontorstoler.
 • 5 års garanti
 • Kunsthud
 • Ben i børstet stål
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 48 cm
  2. Dybde 59 cm
  3. Høyde 80 cm
  4. Bredde 55 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse