WoodStory spisebord 100x200

Modell A9M. Ask, gråbrun. Delt bordplate. Firkantet treben.
På lager
Art. nr.
264338169
Pris nå Kr  17 279 Før Kr  19 199
Spar Kr 1920,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-10% Rabatt
Serie
I WoodStory-serien kan du selv sette sammen et bord eller sofabord ut fra en lang rekke valgmuligheter! Først velger du den bordplaten og de ben du ønsker. Så kommer muligheten for å velge størrelse, farge og overflate blant en lang rekke muligheter. Du kan kort sagt få et skreddersydd bordet - akkurat som du vil ha det! I WoodStory-serien finner du også oppbevaringsmøbler, sofabord, småbord og stoler av høyeste kvalitet, også her med mange muligheter for å velge størrelse og utseende. Velg mellom ask eller eik og ønsket farge – her er det mange å velge mellom. Du kan få både rundt eller rektangulært bord med mulighet for utvidelse eller endeplater.
Produktfordeler
Dette bordet er et funksjonsbord som kan dekke behov i både hverdagen og ved de festlige stunder. Med muligheten for å tilføre bordet opptil 4 illeggsplater og 2 endeplater, kan dette bordet variere i lengden fra 200 cm til 500 cm.
 • 5 års garanti
 • Ask eller eik
 • Mange farger
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Høyde 75 cm
  3. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse