WoodStory spisebord 100x200

Modell A9M. Ask, gråbrun. Delt bordplate. Firkantet treben.
På lager
Art. nr.
264338169
Pris Kr  19 199
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
I WoodStory-serien kan du selv sette sammen et bord eller sofabord ut fra en lang rekke valgmuligheter! Først velger du den bordplaten og de ben du ønsker. Så kommer muligheten for å velge størrelse, farge og overflate blant en lang rekke muligheter. Du kan kort sagt få et skreddersydd bordet - akkurat som du vil ha det! I WoodStory-serien finner du også oppbevaringsmøbler, sofabord, småbord og stoler av høyeste kvalitet, også her med mange muligheter for å velge størrelse og utseende. Velg mellom ask eller eik og ønsket farge – her er det mange å velge mellom. Du kan få både rundt eller rektangulært bord med mulighet for utvidelse eller endeplater.
Produktfordeler
Dette bordet er et funksjonsbord som kan dekke behov i både hverdagen og ved de festlige stunder. Med muligheten for å tilføre bordet opptil 4 illeggsplater og 2 endeplater, kan dette bordet variere i lengden fra 200 cm til 500 cm.
 • 5 års garanti
 • Ask eller eik
 • Mange farger
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Høyde 75 cm
  3. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse