HØDNEBØ
HØDNEBØ

HØDNEBØ® Hellesund sofaoppsett

Oppsett A SC V. Tekstil Club white, ben pyramide sort.
På lager
Art. nr.
292268001
Pris Kr  33 699
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Serie
Hellesund er et klassisk og tidløst modulsystem av høy kvalitet og utsøkt sittekomfort. Norsk møbeltradisjon på sitt beste. Modulene kan leveres med trekte sider, som gjør valgmulighetene større og sofaen kan tilpasses ditt spesielle behov. Gjerne med et Hellesund sofabord mellom modulene. Kan også velge mellom faste eller myke ryggputer, noe som gjør serien svært fleksibel med mange uttrykk.
Produktfordeler
Hellesund sofa kan leveres med trekte sider, som gjør valgmulighetene større og sofaen kan tilpasses ditt spesielle behov. Gjerne med et Hellesund sofabord mellom modulene. Kan også velge mellom faste eller myke ryggputer, noe som gjør serien svært fleksibel med mange uttrykk. Ramme i heltre og kryssfinér. Vendbar setepute i formstøpt kaldskum (50-60kg/m3). Vendbar ryggpute i kuttet skum eller soft variant (50% fiber + 50% kuttet skum). Pyramideformede ben i 2 størrelser og 3 farger.
Mål og vekt
  1. Measurement 1 54 cm
  2. Sittehøyde 44 cm
  3. Dybde 87/151 cm
  4. Høyde 82 cm
  5. Bredde 301 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse