HØDNEBØ
HØDNEBØ

HØDNEBØ® Søgne stol

Tekstil Laguna Velvet Coal, sokkelfot sort.
På lager
Art. nr.
293340
Pris Kr  7 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Søgne er en flott suppleringsstol til sofa eller som egen møbleringsgruppe, med to eller flere stoler sammen. De myke putene gir en topp sittekomfort. Stolen er en stilren og tidløs modell. Klassisk utseende med tekstil trukket på sidene og med myke puter som er gode å lene seg tilbake i.
Produktfordeler
Søgne er en flott suppleringsstol til sofa eller som egen møbleringsgruppe, med to eller flere stoler sammen. De myke putene gir en topp sittekomfort. Ramme i heltre og kryssfiner. Setepute bestående av skumkjerne (HR3532) med topplag av dun og kuttet skum (20% andedun + 80% kuttet skum). Vendbar ryggpute 50% fiber + 50% kuttet skum. Sokkelfot i sort eller eik hvitvasket. Ryggputen i tekstil er i tillegg vendbar.
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 47 cm
  2. Dybde 87 cm
  3. Høyde 86 cm
  4. Bredde 66 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse