Sacco Medium Plus Sacco®

Softshell antrazit, 300 liter.
På lager
Art. nr.
289814
Pris Kr  1 549
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Sacco® Medium Pluss er en litt større sekk enn Sacco® Medium. Denne størrelsen passer godt til ungdom og voksne som ønsker å kunne synke ekstra godt ned i sekken, og samtidig sitte behagelig. Saccosekken er et verdensberømt sittemøbel, og blant de absolutte ikonene innen møbeldesign fra 70-årene. Sacco® ble skapt i 1968 av tre italienske designere, og i dag produserer Sacco of Norway AS i Norge den originale Sacco®. Hos Møbelringen finner du saccosekker i et stort utvalg farger og størrelser. Du kan også kjøpe refill til alle våre saccosekker.
Produktfordeler
Saccosekk er like praktisk som den er komfortabel. Lett å holde ren og passer godt til både små og store. Sacco® Medium Plus er trukket i tekstilet Softshell - et mykt, pustende og vannavstøtende tekstil. Skal du innrede moderne i dag er Sacco® nærmest en obligatorisk del av inventaret. Saccosekken fås i flere farger og stoffkvaliteter. Den deilige sittesekken er barnas favoritt, men også for ungdom og voksne. Sacco® er alle barns kosestol og finnes i de fleste hjem.
 • Vannavstøtende softshell
 • Produsert i Norge
 • Fås i flere farger
 • Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse